Karja jenže ty obří nejsou dobrý na jídlo. Ty jsou tak na vyřezávání.
Ja dýně jinak moc nemusím.
hokkaido je nejlepší jen pecena. Nebo jsem z ní udělala noky, zamrazila a pak si dávala se šalvějovym máslem. To mi chutnalo.
Karja jenže ty obří nejsou dobrý na jídlo. Ty jsou tak na vyřezávání.
Ja dýně jinak moc nemusím.
hokkaido je nejlepší jen pecena. Nebo jsem z ní udělala noky, zamrazila a pak si dávala se šalvějovym máslem. To mi chutnalo.
Dadoo Ja se asi zeptam na druh, at tady nemystifikuju. Ale je fakt velka, spis kulata a velka, takova svetla. Jinak ja z cerstve nic asi nedelala, tak jsem si myslela, ze ta chut o nicem je I diky zmrazeni. Ty noky taky delavam, to je jedna z mala hotovek, co mi jedou z mrazaku, delavam s cesnekem, rozmarynem, smetanou a parmazan;-)
Dadoo Ajonojo, noky se šalvějovým máslem, to budu zase muset udělat. Díky za připomenutí!
Karja jasně no, na jídlo sou asi lepší ty ostatní druhy, tahle kompotová nemá moc chuť..
Mam strasnou chut na hruskovej kompot!!! Myslim hrebicek v tom je? Peceny kure, bramborova kase a hruskovej, nebo jeste teda by mohl bejt i merunkovej!
Hmm, nevyhoda zivota dalko od maminciny kychyne!!! ![]()
0zero7 Kompoty se varej I jen tak ne? Jakoze uvarim a snim:-D
0zero7 hřebíček a skořice. A nebála bych se trochy rumu.
Kdysi se sousedka ptala babičky, jak to, že má ty kompoty tak dobrý. Babička ji poradila dát do každé sklenice 2 hřebíčky. A milá paní šla do kovomatu a narvala do sklenic kovové hřebíky.
Karja jojo, to je pro me detstvi o prazdninach u babicky, kompot z letnich jablicek, uvareny v hrnci, vychlazeny na podlaze ve sklepe, k nejakemu klasickemu obedu jako pecene kure :)
Karja nojo, můžou, mně to chutná mnohem víc než sledované kdovíjak dlouho ve sklenicích, klasické kompoty fakt nemusim.
baltik dušená letní jablíčka s trochou rybízu, do toho vanilka a skořice, i ten rum může být, na čerstvě upečený piškot, na to buď zakysanku nebo klasickou ušlehanou šlehačku, mňam!
0zero7 hrebicek a kolecko citronu:-)
Kdysi se sousedka ptala babičky, jak to, že má ty kompoty tak dobrý. Babička ji poradila dát do každé sklenice 2 hřebíčky. A milá paní šla do kovomatu a narvala do sklenic kovové hřebíky.
![]()
Karja simte se s tim budu varit ne?
viktorka_od splavu Kokoska uz jsem to osefovala, maminka priveze merunkovej nebo broskvovej do italie a bude jeden den proste peceny kure a kompot. HA, a je to!
0zero7 nojo, nemá každej takovou maminku ![]()
Kokoska Ja vim
se mam proste! Predevcirem mi rikala, ktery syry a vina planuje privist, rikam, ty jo potkame se v Italii neasi ![]()
0zero7 No tak ono to bude asi rychlovka, zvlast pro tebe;-). To se dela samo. Ja kompoty nevyhledavam, asi presyceni z detstvi, dneska jak se da koupit dobre ovoce I v zime v tom nevidim moc zadnej benefit, zbytecnej cukr navic;-)
Ale pozor, bejvalá kolegyně mi nedávno vyprávěla, že anémii z nedostatku železa mimo jiné léčí tím, že do jablka zapíchá hřebíky, po pár dnech vyndá, a jablko sní
Isca nebylo by jednodušší ty hřebíky rovnou cucat? ![]()
Kokoska Myšlenka nejspíš byla, že se železo z hřebíku rozpustí v ovocné kyselině a pak nějak líp přejde do těla - nakolik je to z chemického a biologického hlediska reálné, nevím.
Isca tim nas mucila mamka
vlastne to jen jednou zkusila a pak koupila tabletky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.