slniecko urob medovníkové gule, na Vianoce ako keď nájdeš ![]()
Jídlo a vaření
Ja som včera piekla broskyňovočernicový crumble. Jedli sme ho so zmrzlinou, severkou. A teda, musím sa pochváliť, bol vynikajúci.
Mňam, dala by som si aj ja.
No, kúpila som si ingrediencie na tú zmrzlinu včítane rôzneho drobného ovocia...a mimo salka som to všetko zožrala
.
A bolo to výborné aj bez salka, že?
Chci poděkovat té dobré duši (už nevím, kdo to byl a nechce se mi hledat), která mě navedla na lawang. Vzala jsem ten základní recept a trochu ho rozšířila. Už to tady několik dní jím a pořád mi to strašně chutná. A taky jsem si díky tomu po dlouhý době uvařila rejži a taky mi strašně chutná. Člověk by v tý všeobecný panice ze sacharidů skoro zapomněl, jak je to dobrý :)
0zero7 to nie je zlý nápad, skusim na tom recepte popracovať. Btw vďaka za ten recept na cuketove noodles čo si sem dala, robila som to (s menšími obmenami) a super ![]()
carries delala jsi ty s arasidovym maslem?
Ja jsem dala slehacku uslehanou, stevii, bourbon a jahody, ale da se i jinak.
0zero7 hej, pouzila som len arasidove maslo. Iné som doma nemala a nechcelo sa mi zháňať ani. Ale super recept.
Šľahačka, jahody, bourbon znie dobre. Len si musim strážiť aj kalórie. Ale tak zas nemusím tej zmrzliny zjest kilo... ehm :)
mitford sister jaks rozsirovala?
cibuli (a česnek) jsem sdělala zaprášenou cukrem, protože tak to dělám obvykle, trochu rozšířila koření - krom kurkumy a koriandru jsem dala chili, pískavici, římský kmín a přistrouhala zázvor (v průběhu vaření) a sečuánský pepř. nakonec jsem k masu ještě dala cizrnu z plechovky a rajčata (malý vcelku). dusila jsem to dlouho a podlejvala (původní bez podlejvání a krátce). takže jsem vyrobila asi něco úplně jinýho :) ale je to moc dobrý
carries jj jasne, ty hlidam relativne taky, ono je to syty ta zmrzlina, troska staci uplne
mitford sister ha, ta cizrna je vyborny napad! dlouho to delam taky:-) dik:-)
mitford sister Nemohla by jsi mi poslat odkaz na recept? Diky, jako hledam hledam, najit nemuzu;-/)
Karja tenhle jsem vzala jako základní + moje přídavky výše
Prosim, jak se delaji ty rizky v lahudkovem drozdi? Nemuzu to najit.
Neměl by někdo recept na prima dýňovpu polévku? Vařím klasiku, ale tentokrát bych ji ráda něčím ozvláštnila.
Lamicka Prostě použiješ to droždí místo strouhanky, jinak obvyklý postup. Já dala jen vajíčko a pak droždí, bez mouky-a pekla jsem je v troubě.
Proč ne Eva moje maminka ji dela tak, ze upece dyni s dalsi korenovou zeleninou a kouskama slaniny. Pak to cely rozmixuje. Vlastne to chutna jako svickova:D
Garfie diky :)
711990 to nezní špatně. Děkuju :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY