Hruskovy kompon, na rychlo uvareny k obedu, jsem mivala hrozne rada, delavala ho babicka.
Jídlo a vaření
0zero7 hřebíček a skořice. A nebála bych se trochy rumu.
Kdysi se sousedka ptala babičky, jak to, že má ty kompoty tak dobrý. Babička ji poradila dát do každé sklenice 2 hřebíčky. A milá paní šla do kovomatu a narvala do sklenic kovové hřebíky.
Nene!![]()
Karja obří dýně Goliáš je krásně oranžová a je dobrá jak na kompot, tak i na vaření.
Isca no právě, že by to asi mělo stejny (=nulovy) efekt, si myslím.
Sweet Potato jojo, fakt že jo. Babička málem omdlela, když to viděla, a smáli jsme se tomu při každém dalším zavařování.
crazydaisy Tak tu meli nasi, tchani maji takovou kulatejsi:-D
Kokoska No já jsem udržela vážnou tvář, tyhlety "léčebné" postupy v zásadě nekomentuju a jsem vděčná pokaždé, když je někdo nenutí přímo mně a nechce po mě pak kladné zhodnocení jejich výsledků.
Isca hele, ale kolegyni vegetariance to doporucil primo doktor na doplneni zeleza (ty hrebiky v jablku)
Isca třeba to má placebo efekt, to kolikrát taky není marný. Ne zrovna u toho železa, tam pouhá víra asi výsledky neovlivní, ale v jiných případech to třeba těm lidem pomůže cítit se líp.
Kokoska No právě, nikomu to neberu, ale když to někdo, typicky má sestra, nutí mně, pak tam ta víra prostě chybí (a je to zhodnoceno jako můj bojkot léčby
)
baltik Aha, tak to nebyl ojedinělý nápad![]()
Mne zas doporucoval doktor cervivy jablka, ze ty jsou nejzdravejsi, nestrikany:-D
Karja to tvrdí i Větvička, že jablko bez červa by nejedl ![]()
Karja vieš, čo je horšie ako nájsť v jablku červíka? Nájsť z neho len polovicu... fúzatý vtip, nemohla som si pomôcť
betsey Ja to nechapu:-D
Karja no kde asi tak může být ta druhá půlka? ![]()
Kokoska No snedena?
Edit: Jo ahaaa! Jezis to je debilni:-D:-D
Ráno mě vytočil manžel, když mi říkal, co všechno mám dát do sekané. Mně radi! Prý často zapomínám.. Hlavně nezapomenout na anglickou.
No proto jsem ji snad taky koupila, ne?! ![]()
Sekaná je hotová. Dobrá je.
A kde je anglická..? Ano, správně, v lednici. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY