Karja Jo, ještě mě napadly nakládané okurky podle Cuketky
1 šálek horké vody, 1/2 šálku rýžového octa, 6 lžic cukru a 2 lžičky soli + plátky okurek. Nejlepší jsou za tři dny, ale vydrží takhle prý i několik týdnů.
Karja Jo, ještě mě napadly nakládané okurky podle Cuketky
1 šálek horké vody, 1/2 šálku rýžového octa, 6 lžic cukru a 2 lžičky soli + plátky okurek. Nejlepší jsou za tři dny, ale vydrží takhle prý i několik týdnů.
Karja když máme moc salátovejch okurek, děláme švédský okurkový "kompot"...
cca něco jako tady - ale myslim, že to ještě zavařujeme ![]()
edit: jo a nedáváme tam ten benzoát a borkén - tak proto to asi zavařujeme, děláme to bez chemie
RoSa Diky moc, ja se vsemu pracnemu chtela vyhnout:-D. Zkusim asi sezrat dve salatove okurky denne na osobu:-D.
Karja tuhle je mamka zkoušela i grilovat, jako cuketu ![]()
RoSa A bylo to dobre? My jsme jednou segre salatovou okurku obalili a osmazili jako rizek, vydavali jsme to za houbu a bylo to pekne nechutny, coz bylo ucelem;-).Mne to prijde hrozne zvlastni jist to teple.
Zarinya Hahahaha, hele ja si prave dala masku z Lushe a presne tohle jsem si pomyslela, ze jim jeste ukazu! Jsme na sebe napojeny.....:-D
Karja
si pis.
Zarinya Jinak k tomu tlaku, tady to bude mene OT, nevim jake mas hodnoty a tak celkove, vlastne nevim nic. Ale boyfriend ho pred lety zacal mit taky dost vysoky, uz mu mavali pred nosem recepisy s leky, ale on si to srazil nejak stravou. Uz si to presne nepamatuju, ale vim, ze vubec nesolil, jedl hodne cesneku a jeste nejaky dalsi potraviny, co tlak snizuji a bylinne caje. Hodne z tech navyku mu uz zustalo a uz s tim problemy nema, ale je to samozrejme hrozne individualni, ja jen, ze me by to vubec nenapadlo a ani jsem tehdy moc neverila, ze to pomuze, protoze ani predtim nejedl nejak spatne.
Karja ja mam prave kolisavej...coz je blby.Na to leda ta strava...asi
ja mela cely zivot nizky a ted je mi blbe kdyz mam 130...![]()
dnes sem mela 140/95 to mi bylo teda fakt soufl,tlaky hrozny do hlavy.tak sem to prave chtela rozchodit a zmokla.![]()
Zarinya Tak to je hodne neprijemny!
to zni super. Myslis ze by se do salatu meloun/feta dala dat zelenina jeste? Aby to nebyl jenom meloun?
0zero7 Já tam měla polníček, okurku, meloun, fetu a červenou cibuli. Zálivka limeta, olej a trochu medu. Soli jen trosku, feta je slaná a pepř. Posypala jsem to opraženými dýňovými semínky. Ten meloun je dobrý ledový z lednice, je to pak osvěžující.
Tento vikend po delsi dobe bez vetsich akci a na pohodu doma. Se to nejak soustredilo do kuchyne.
Cuketovy nudle s arasidovou omackou. Rizky z kotlet (prirodni a v drozdi). Zluty fazolovy lusky na masle (paradni, mela jsem chut a konecne jsem je potkala na trhu). 3 chleby. Rajcatova polivka s s cerstvou bazalkou. Pizza s houbama a slaninou (dosla mandlova mouka, tak jsem experimentovala a vysledek lepsi jak z mandlove)
vanilkova zmrzlina s malinama a ostruzinama. Smichana s druhou zmrzlinou s kavou a kakaem (a bourbon)
fat bombs jahodovy cheescake a kakao/arasidovy s vlasakama.
Fotky vseho nemam. Byl tady celej vikend pruchodak a jedli vsichni skoro vsechno tak nejak prubezne. Prubezne se varilo a pilo vino.
999 super diky. Zkusim prilezitostne
0zero7 To zní jako super víkend :-).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.