Jídlo a vaření

0zero7 Děláš mi chutě, vypadá to skvěle!!
0zero7 máš to moc hezký. A můžu se zeptat, co je to to fat bombs, ten pojem vulbec neznám..?
Garfie Normální :-).
Ounz takovej zmrzlej (muze byt I nezmrzlej, zalezi na ingrediencich) keto bombon. Smichala jsem cream cheese, jahody, steviu, kokosovy olej a spetku soli. Nalila do malych formicek a dala do mrazaku. Se zaprasilo.

Bonbon asi? To bude hortice vol.2 ten bombon, tusim ![]()
0zero7 jo, ale kdybys to nekdy napsala jinak, byla bych zklamama:))))
711990 Zklamama je rafinovanej vtip? ![]()
0zero7 aha, tyjo to vůbec neznam, děkuju ta vysvětlení :)
U svého oblíbeného řezníka jsem zakoupila mleté telecí (už včera plněné papriky od maminky), selečí kotletky s tukovým krytím (bude dneska k večeři) a nádherně prorostlej hovězí krk (bude pomalu taženej na víně, v plánu s polentou). Vlastně jsem ráda že prší a budu se moct zavřít do kuchyně místo trajdání po venku.
andulka01 jak prosim tě děláš polentu? Mně to asi prostě nechutná a nedokážu to ničím zlomit, s máslem, s olivovým olejem, všechno stejnej hnus. Ještě tak pak vychladlá a opečená pak na pánvi, ale tam už zas trochu pochybuju o prospěšnosti
Potrefenáhusa Myslím, že jsme to tu už rozebíraly. Dělám se zeleninovým vývarem (když mám) a hromadou másla, na konci vmíchám velkou hrst strouhaného parmazánu. Hodně pepře. Jenže mě opravdu chutná, nic lámat nepotřebuju. Ta opékaná mi chutná hodně, ale nemám na ni trpělivost. Miluju ty krémový věci s hutnou masovou omáčkou...
andulka01 no, já to asi vzdám, stejně to jim doma sama
Potrefenáhusa Tak není to jediná příloha k taženým masům :-) Bramborová, batátová kaše, dýňové pyré, dovedu si představit celerové nebo pastinákové pyré. Se mi tam válí takovej kříženec mezi dýní a patizonem, možná vyzkouším něco z toho, jako lehčí variantu přílohy.
999 Super, díky moc, v tom případě ingredience mám, jen místo polníčku mám valerian, ale to nebude na škodu :-)
Nemáte prosím někdo recept na něco z mletého masa, pečené v trobě (ne smažené), ale bez cibule a česneku?
Aranel
jo, taky mě ten vyšší level pobavil!!
Potrefenáhusa Ten parmazán je tam podle mě stěžejní. Já pak polentu peču v troubě a krájím, jednou jsem ji takhle udělala a pak obložila a zapekla na večírek, mělo to velký úspěch, ale už je to fakt zbytečná práce, děláš to vlastně na třikrát. Jestli ti nechutná, tak to nelámej přes koleno.
Garfie s tim parmezánem jsem to ještě nedělala, tak to zkusim ještě posunout
já tyhle věci docela ráda vařim, aby to nebyla furt jen pšenice a brambory, ale jim to pak právě většinou sama
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY