Potrefenáhusa Já se takhle zamilovala do quinoi, chutná kupodivu i zbytku rodiny, takže paráda. Ale stejně tyhle neobvyklé přílohy mám tendence vylepšovat, hlavně právě parmazánem, dávám ho občas i do bramborové kaše (ale já dělám jen takový lepší šťouchačky, bez mléka).
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa Já polentu dobrou doma neudělám, to je z těch jídel, co je lepší si někde dát. A nejlepší, co jsem měla, byla právě s parmazánem, upečená a následně ještě ogrilovaná, a na to zas nemám morál.
Aranel
no dobry:D
Isca Co nejaka sekana, pro dceru jsem delala s mrkvi nebo s cervenou cockou. Nebo zapect v cukete ci lilku a smichat treba se susenymi rajcaty a bylinkami, at se necim vyraznym nahradi ta chybejici cibule;-).
Karja Díky, ta mrkev je dobrý nápad :-) rajčata bohužel dostaly stejnej ban jako cibule ![]()
Isca jsem si jistá, že lilek můžeš naplnit směsí mletého masa, vybraný dužiny, sůl pepř a vejce, bez cibule i bez česneku, event trochu rajčat..detto cuketa. A i musaka se da udělat bez cibule jistě
Isca aha tak rajčata taky ne :) ale lilek by šel i bez
Delala jsem bolonske ragu. Podle receptu od šéfkuchaře z kurzu z Itálie, na kterých jsem byla. Takže, samozřejmě, s vínem.
Normalne by mi přišlo škoda otvírat láhev, kvůli troše do vaření, protože prakticky nepiju.
Dnes ne. Ragu je super, ja ji mám jak z praku a svět je boží místo k žití.
Brou.. ![]()
Dadoo :-D:-D
Ounz Děkuju :-)
andulka01 Potrefenáhusa polenta je trochu vic texturovana nez grits ze jo? Ja nemusim ani jedno, ale kamoska v South Carolina udelala grits ke krabum, s parmazanem a cesnekem a bylo to vynikajici.
Chcela by som ísť na kurz vietnamskej kuchyne, máte niekto tip?
paktofonika me jeste na mp posilala mylady ke Kamu. I od jinych jsem slysela chvalu. Jen nevim, jestli kurzy jeste dela.
Lamicka Myslím si, že už nie. Skúsim sa jej opýtať, sem tam ju stretnem v parku.
paktofonika a nedělaj něco takovýho v Sapě? občas tam vidim skupinku lidí při nákupu surovin, s průvodcem ![]()
Dostala sem obrovskou cuketu.Poradite co s ni?asi naplnit a zapect??![]()
Ja jsem uplne bez napadu.....
Jediný místo, kam sem zatím dokázala uplatnit kadeřávek, je vývar. Je to dobrý, ale tam se šoupne jeden lupen. Co se zbytkem, nevím.
Zarinya plněná je výborná, jinak já ji jeden čas cpala leckde, do ratatouille, do musaky, pečenou, placičky, obalená. Teď jak sem narazila na ty hořký, dávám si pauzu (ochutnej ji než ji upravíš, já to neudělala a spousta práce v tahu)
Ounzdiky,ochutnam.Doufam,ze nebude ma asi 7kilo a musim ji dotahnout domu.
A cim naplnit?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY