viktorka_od splavu Tak hrozny jsou u nás jasný. To si zpracuje otec na víno, to jsem klidná. Naštěstí už velkou část vinohradu zrušil, tak nás nečeká ani práce.
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu S hroznama? Na to už snad lidstvo našlo řešení dávno...![]()
Potrefenáhusa No, ja hlavne nemam rada takovy to, mam cuketu, tak to.nastrouham do perniku nebo do gulase. Proste chci jist cuketu, ze:-D. Jeste dobrej na tohle je trojobal, tam se schova vsechno...
No ja uklohnila tu musaku, cuketka nekecal s tema dvema hodinama. Byl to celoodpoledni projekt:-D. Uz na to nemam ani chut a dle mnozstvi musim nekde splasit tak 6 dalsich lidi:-D
viktorka_od splavu Tak ty bych sezrala hned, at mi to vyhodi tvu manzel u D1:-D
Karja U nás je hodně oblíbená cuketa nakrájená na plátky a grilovaná nebo opečená na sucho na pánvi. Ještě horkou osolit a potřít olivovým olejem s bylinkami. Já mám nejraději čerstvé oregáno. Nebo s česnekem. Jíme to jako přílohu ke grilovným masům nebo sýrům.
Dnes jsem si takto uprvenou cuketu dala na opečenou bagetu a k tomu mozzarellu.
notna To je dobre, ale ja na sucho mam asi blbe panve, mne to proste nejde nepripalit;-)). Ale musaka je vyborna nakonec, jen nevim, kdo to sni:-D
Karja Bych vyměnila za tiramisu. To jsem zase s množství včera přehnala já :-)
notna Ooo to je nabidka.... delali jsme tiramisu dle Itala v kuchyni, kterej v tom videoreceptu rikal, ze to sni v pohode vecer u televize, tak varime varime, byla toho velikanska misa (taky z peti vajec) a segra rika, tak jestli tohle sezere vecer u televize, tak je teda pekny prase:-D. Takze jedine na Emanuela no, to spraskej:-D
Karja ... na Emanuela :D Se nedám vyprovokovat, přestože je teda výborné.
viktorka_od splavu moje máma hrozny zavařuje, panč ten kompot miluje, ale to si asi nechtěla slyšet, viď..
A koláče

Ounz no ty jsou! ![]()
Ounz dvojctihodný? A super talíř :D
Potrefenáhusa děkuju (se s nima nacpu všude, když už sem se s nima pekla
)
Ounz Ty jsou krásný! Jako od mojí mámy. A já je neumím :-(
Kokoska talíř byl dárek
a dvojctihodný, jojo!
notna děkuju :) ale nejsou složitý..
Potrefenáhusa děkuju (se s nima nacpu všude, když už sem se s nima pekla
)
no však! ![]()