tarra Štrůdl bez ořechů? Je sezóna...
Jídlo a vaření
Aranel Tohle mě nenapadlo (dělám s ořechy a taky mi to přijde taková běžná buchta), ale kdybych ten štrůdl nějak vytunila nad ten běžný, vlastně to není špatný nápad. Pohledám nějaké vychytávky...díky
tarra kolegova manzelka dava do strudlu, kdyz to ma byt jako hoch dezert, kousky horke cokolady
tarra Já bych teda nepřidávala nic dovnitř, maximálně tak brusinky kromě rozinek, ale dá se to vytunit navrch - nějaké ozdoby z těsta, nebo popřípadě trochu čerstvě udělaný šlehačky.
Ale já teda štrůdl snad nejradši ze všech buchet (ještě hraběnčin koláč mám ráda, a to bys vlastně taky mohla - ale je to už docela pracný podle mě).
Aranel nebo tu napln,pred na masle na panvi...ono to chyti o moc lepsi chut.
ale pak nechat vychladnout pred plnenim,pokud liskove testo.:-)
viktorka_od splavuidem zháňať špagetovú dyňu, toto musím urobiť :-)
A dneska vynikajici dynovy hranolky

Včera ke kachnímu prsu jsem udělala belugu čočku s kachním sádlíčkem a hromadou kopru a teda fakt mňam. Foto není, někam jsem založila telefon.
andulka01 Hmm! Zajimavy, s koprem!
Ja nudu, sazim jeden vyvar za druhym pro rodinu a sama se stravuju prasarnama:-D. Ale jsme vsichni moc spokojeni:-D
Teda po dlouhe dobe jsem delala torrillu espanolu, coz bylo takove moje ,,studentske jidlo,, a vono je to furt dobry! Nedelate to bekdo taky a nemate bejake vychytavky? Ja teda smazim vsechny brambory dohromady, proste plnou panev, ono se to pak I spis vari az to pusti vodu a musi se furt michat no, a dala jsem do toho jen cibuli,cesnek, petrzelku a vajicka samozrejme....
shodou okolností jsem tu špagetovou dýni dělala o víkendu a vůbec mi to nechutnalo, ale jen jsem to upekla. Jestli je for akorát v tý dobrý náplni, tak asi zůstanu u hokkaida, to mi přijde dobrý i samotný
andulka01 taky jsme včera měli kachní prso, ale teda úplně nenápaditě se šťouchanýma bramborama s pažitkou.
Hraběnčiny řezy mám moc ráda ale už se mi stalo, že se zdál upečený a naspodu byl syrový. Nějaký typ, abych to eliminovala?
kocoureksuggy prikryt od zacatku a v polovine sundat,a spejli.![]()
kocoureksuggy Nevím. Já jsem neříkala, že to peču ![]()
Tak delam taky pecenou dyni, ale nekde se stala chyba a misto peceni se mi vari....
Potrefenáhusaa pekla jsi ji osolenou a s cesnekem? Ja ji delam jako shepherd's pie a jak ted vynechavam cesnek, bez nej to bylo dost hnusny![]()
shodou okolností jsem tu špagetovou dýni dělala o víkendu a vůbec mi to nechutnalo, ale jen jsem to upekla. Jestli je for akorát v tý dobrý náplni, tak asi zůstanu u hokkaida, to mi přijde dobrý i samotný
jako žes upekla samotnou tu dýni a co s tím pak? samotná se snad nedá žádná, ani to hokkaido
dobrá náplň samozřejmě, ale mně na tom chutnaly i ty "špagety" - jen bych je teda nejedla samotný, stejně jako žádný jiný špagety![]()
711990 já ji pekla úplně bez ničeho, protože v receptu o tom nic nebylo, tak jsem se bála, aby nepustila vodu - nějakej pán v jiným receptu co jsem našla psal, že se mu na dně objevuje kalužinka během toho pečení a že ji vylívá, tak jsem to tak asi 2x v průběhu udělala:-)
viktorka_od splavu ja se na ni moc tesim,i kdyz se mi tak moc libi,ze se mi ji nechce jist.![]()
a chci i vyzkouset ty spagety s ni na cesneku s parmezanem,a prave ty "spagety"mne na ni lakaji,jinak dyne nevarim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY