0zero7 Fakt ve 30procentni smetane jo? Neni to moc?
Jídlo a vaření
andulka01 Jak jako zespoda vycpes koprem?
Ted jsem si vzpomnela na gravlaxe s koprem a jako mnam!
Ségra říká, že tady se to těsto na koláč nedá udělat stejný jako zná z NL. Nakonec kupuje už připravenou směs v Německu a ta je prý stejná. Ale co je v ní " navíc" se nám zjistit nepodařilo.
Karja u nas treba jinou nez tricetiprocentni nemaji takze ja z ni delam vsechno.:-)
andulka01 nebo celou! Mnam, delam to v podstate stejne, taky nebalim, ten kopt jen dovnitr a dospod. A maaaaslo, kupa masla. K tomu ty brambory co rozmacknes a pak kratce opeces, takze krupavy, ale vevnitr vlacny.... bych si dala.
Zarinya Ja 12procentni taky temer nekupuju, ale redivam to treba vodou nebo mlikem, zalezi co se vari. Proto me prekvapilo, ze se to nevari ve vode.
Karja Fakt neni, ja na to koukala teda, nicmene je to moc vyborny, proste v tom tu korenovou zeleninu povaris, jen sul, mozna pepr? to uz nevim, sedela jsem na lince s vinem a koukala pres rameno. A pak to rozmackas, te smetany neni plnej hrnec, jen je ta zelenina v ni lehce ponorena. Priste vyfotim ;)
Karja tak to me nenapadlo to redit a ani to tedy nebudu delat.![]()
Karja si neztezuju vubec, nejlepsi je to cely pozorovat, 6 panvi a vsude neco! Kdyz varim ja tak rizek je nejlepsi jidlo na svete (tady rizky moc nefrci) tak taky cajk ![]()
Karja to bude tim,ze omacky vubec nevarim.![]()
0zero7 Tak jestlis jen koukala na proces a pak obdržela tenhle výslednej produkt, tak to je snad ještě lepší :)
Ounz JJ, presne tak to bylo, vyrobce moc hezkej na koukani tez :) Donesla jsem melouny, eeee vino, to zas jo!
0zero7
melouny jo ![]()
Ounz Johnny Castle: [seeing Baby] Yo, cousin, what's she doing here?
Billy Kostecki: She came with me. She's with me.Frances "Baby" Houseman: [to Johnny] I carried a watermelon. [to herself] I carried a watermelon.
Ounz tak lze na to pohlizet i jinak ze jo ![]()
0zero7 jj, já vim jak si to myslela, ale přišlo mi to fakt vtipný ![]()
Karja Narvu ho mezi kůži a maso, trochu když to jde, stonky pod filet. Kůže se nejí, jen se na vidličku sbírá maso seshora.
0zero7 Zbouchnutý brambory? Jo.. zimní sezona volá :-)
Zarinya Kdyz te tu ale mam, jak se dela ta neapolska omacka s tou korenovou zeleninou na testoviny? Nebo proste nejaka ta omacka s korenovou zeleninou, nemuzu najit zadnej rozumnej recept a nejakymu samodomo dle oka bych se chtela vyhnout:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY