999 Kde přesně je Pho u Letné, prosím?
Jídlo a vaření
MaeGandal Polentu mám ráda, dávám do ní máslo, parmazán, čerstvě drcený pepř a bylinky. Pro mě je to čisté comfort food, s dušeným masem nebo restovanou zeleninou.
andulka01 s dovolením místo 999 - ulice nad Štolou, na rohu s Jirečkovou
stes Díky
MaeGandal Polentu dělám super jednoduše - uvařím v poloviční dávce vody a mléka, mírně osolím a na v misce na povrchu nechám rozpustit vločky másla, Tak mi chutná nejvíc - jako vydatná snídaně, lehký oběd, večeře ... Zkoušela jsem i varianty s bylinkami a parmezánem - chutnalo také, ale co mně vyloženě nejelo, byla varianta s uvařeným nastrouhaným vajíčkem na povrchu. Jako přílohu ji nevyhledávám.
andulka01 V ulici Nad Štolou.
Náhodou jsme dnes měli v práci narozeninovou oslavu s vietnamskou kuchyní. Úžasné to bylo a musím všem dát za pravdu. Všechno, co jsem ochutnala, bylo moc dobré.
Koupila jsem čerstvé artyčoky. Poraďte nějaký dobrý recept prosím :)
Je! Ja mám vietnamskú kuchyňu veľmi rada, hlavne teda Pho a i fresh, spring a nem rán rolls. Určite skús i dezert Banh rán! ![]()
paktofonika a to je ten banán v rýži? Já měla mangový krém s mátou a to bylo super
edit, už sem si to vygooglila, to vypadá dobře :)
Ounz A kde že si to bola?
paktofonika Já nebyla v pze, tady to budu muset teprve prozkoumat :)
Potrefenáhusa ja driv delala polentu doma dost, ale musela jsem tam nacpat kostku masla... a v Italii jsem jedla opecene kostky z polenty s hribkovym ragu, to bylo vyborne
Lamicka polenta s hribky ![]()
Mám kůzlečí nohu. Nikdy jsem to nejedla a ani nevařila. Můžete doporučit osvědčený recept? Ideálně aby to bylo jedlé i pro tříleté dítě. Děkuji.
O vikendu bylo potreba zpracovat nejaky suroviny, tak chleba, kapusticky na zadicka s balsamicem, citronem a chilli, pikantni kridla, guacamole a syrovy krekry, pecena rutabaga, kotlety. Zkousela jsem taky langos z mandlove mouky, docela fajn to bylo, dobra zmena, je min nadychanej teda nez klasickej. Se salatem s hodne octovou zalivkou super.

jo a vino a domaci majoneza samo...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY