Karja ja kapusty v polivce mam moc rada..
Jídlo a vaření
Ounz Jo, ja tak zavarim uz pomalu kde co, jakoze na zmenu. Ale furt zbude, tak udelam tu zadelavanou, to bude takova vitaminova bomba bych rekla, ted v zime;-)
Ounz Kapustičky v polívce jasně! ![]()
Ke kapustě jsem ještě cestu nenašla, kapusticky o něco lepší, ty mi teochu zpřístupnil cuketka
Karja Ještě jsem si vybavila africkou polívku, tu už tady mám pěkně dlouho otevřenou na vyzkoušení, hmmchmm.
Aranel Teda, ta vypadá dobře!
Karja na Slovensku da robia "holubky", ale u nas to moc nefrci. Ked som bola dieta, milovala som kapustove fliacky ( u nas sa teda robili naslano, na sladko mi to nechutilo).
Mrakoplas česká kapusta je slovenský kel. ![]()
Aranel Měla jsem hroznou chuť na rýži, takže už mám doma nákup a zítra to udělám na oběd.
continuity kapusta je kel? Coze? Kde ja som doteraz zila?![]()
Potrefenáhusa No ja nejcasteji davam kapustu do karbanatku. Pomer klidne 3:1 kapusta maso, cibule, vajicko, strouhanka, cesnek a cus. Dam to do trouby a mam vlastne zdravej karbanatek;-)Zavitky jsem taky delala, ale je to na me moc prace.
Aranel Teda, to by doma chutnalo, ale nemam ani arasidy ani to maslo:-D. To je fakt zajimava kombinace...
Mrakoplas tak, tak. Celu dobu je reč o keli.
nellielovettZajímavý - mám chuť na rýži, tak nakoupím kapustu, zázvor, arašídový máslo atd.
Takovej sambo od Karja by si prostě udělal suchou rejži, žejo!
Dej vědět, jaký to bylo.
Karja Karbanátky! ![]()
Aranel No já právě přemýšlela jakou omáčku k tomu udělat, krom kapusty a ar másla mám vše. A jak je tam koriandr, tak ![]()
Aranel Hele sambo se ted uci varit, teda on jako umel a neco varival, ale ted se pry uci varit rychle, efektivne a pro deti. Zrovna dodelavam jeho hovezi vyvar, ktery dal rano varit a vypadnul na celej den na ryby!:-DA to je ten efekt.
Tak kdyz bych do zitra sehnala ty arasidy nesolene, nevim kde, tak to udelam, tyhlety ,,mismase,, jsou naprosto k nezaplaceni a jako ted se nemam vubec kde priucovat, v praci jsem chodivala do Dhaby na obedy obcas a ty jejich omacky to bylo super na inspiraci na rychle vecere.
Kde maji v Praze nejlepsi cokoladove pralinky?
Biely kvet hej, som si potom spomenula, ze to som vedela ale stihla zabudnut ![]()
Tak hlasim, ze prvni cast testa na panettone je zalozena! Uz jen vymyslet, kam je budu letos veset:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY