Lamicka Děkuji![]()
Jídlo a vaření
0zero7 Co je rutabaga a kangos prosím?
Kapustičky jsem místo na plotně začala dělat v troubě, nemusím u toho stát a nejsou tak mastné.
Maureen delam bud na panvi nebo v troube, davam balsamico, palivou papricku a citron. Nejaky dochazeni pod poklickou, na to neni cas ![]()
Sweet Potato langos, uz jsem toopravila, dik!!
Rutabaga je korenova zelenina, neco mezi celerem, turinem a redkvi malicko asi? Ujde to, nijak extra me to neuchvatilo.....
0zero7 A já si představovala nějakou hispánskou specialitu, churros a kangos
Nebo australskou? Bigos z klokana?
MP Marge Poprosila bych o recept na tu polévku z mletého hovězího a zelí, prosím :-) obě dobrý zimní suroviny, ale zrovna tyhle mě nenapadlo zkombinovat.
Sweet Potato HA HA, nene, jen fat fingers ![]()
Sweet Potato ha, to je dobry figl s tou troubou
Lamicka Mně to poradila jedna Chorvatka, že takhle dělá kapustičky její maminka.
Sweet Potato kapustičky v troubě zkusím hned o víkendu. mně to z pánvičky chutná moc, ale je to docela pracný (na mě teda:-) díky!
0zero7 dík za tip![]()
MP Marge Poprosila bych o recept na tu polévku z mletého hovězího a zelí, prosím :-) obě dobrý zimní suroviny, ale zrovna tyhle mě nenapadlo zkombinovat.
Na trose olivoveho oleje orestuju cibuli a cesnek nakrajene nadrobno, pridam a orestuju hovezi, zaliju hovezim vyvarem, pridam dve konzervy rajcat i s tou stavou, tak pulku hlavky nakrouhaneho zeli, sul, pepr, trochu suseneho oregana a bazalky, a to je vsechno. Necham pomalu varit dokud zeli neni mekke, a nakonec zakapnu citronovou stavou.
Na to, jak je to jednoduche, je to prekvapive chutne.
Jo, kdyz chci, aby to bylo vydatnejsi jako hlavni jidlo, tak pokrajim a do hrnce hodim jeste par brambor.
MP Marge Děkuju, zní to dobře :-)
MP Marge to vyzkouším :), mám chuť na nějakou hutnou polívku
Isca Proč ne Eva Dejte, damy, vedet, jestli chutnala - abych mela taky nejake zasluhy ![]()
Jinak ten bizon v tom chutnal uplne jako hovezi!
Nejake tipy na kapustu, krom kapustovych karbanatku a klasicke kapustove polevky?
Karja Dušená třeba :) zní to divně ale já to mam ráda. Dělala to moje moravská teta, buď samotnou nebo s masem a chlebem. A myslim že i z kapusty se daj dělat závitky..
Karja Zadělávaná. Už jsem to nejedla sto let, nevypadá to nijak instagramově vábně, ale je to dobré, česnek a tohlecto. Tady v tom receptu má samozřejmě ve 4. odstavci být "Uvařenou kapustu a brambory přidáme k hotovému masu".
Ounz To by nam taky chutnalo. Mozna zavarim trochu so hoveziho vyvaru, vcera jsem do kureccho zavarila kapusticky a taky dobry;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY