0zero7 Ty prostě umíš žít :-).
Jídlo a vaření
vy mate riesling is dr Loosena!!![]()
Vynikajici vino, mam ho moc rada, na zdravi!!
A jídlo vypadá báječne
999 ja mam vareni jako relax, pustim si k tomu Netflix a nebo mam spolecnost a jsem spokojena. A dik, snazim se, hehe.
Pilipala posledni lahev co jsem si privezla loni z Ontaria. Tady myslim neni k dostani, ale objevila jsem tento, je o facku min sladsi a chutna mi jeste vic... https://charlessmithwines.com/kung-fu-girl-riesling
Pilipala Ten Loosen je vlastne nemeckej, mi ted doslo, tak proto dostupnej. Kung-Fu je Kalifornie, tak se mozna sehnat da. Ted piju hlavne cervene, CabSav, Zinfandel a Tempranillo, mnam.
0zero7
prosím tě, to avokádo je s čím? Díky.
whiskas avokado je guacamole. AVokado, limetova stava a kura, cibule cervena, cerstvy koriandr, chili papricka, jalapeno (davam cerstvou jalapeno a susenou chili) oliv olej lzicku, muzes dat cesnek. Ja davam i rajcata na drobno, vic mi to chutna, to avokado se tim odlehci. sul pepr samo.
0zero7 poslední dobou jím avokáda na kila, nechápu proč jsem tu(to?) guacamole ještě nezkusila
viktorka_od splavu moc dobry to je, navykovy!
0zero7 Aha, to plánuji na sobotní oběd :-). Ale podle fotky jsem myslela, že máš nějakou inovaci - prostě to máš nějaký hezčí
. Já mám vždy takovou "rozpatlanou" verzi a méně barevnou
.
whiskas ja to delam bud na party a nebo jako predkrm, na obed nevim.. asi to planujes jeste k necemu. To bude asi tim rajcetem, normalne tam nepatri, me to tak vic chutna.
0zero7 Jasně, že k něčemu
. Budu dělat fajitas. Také tam dávám rajče, ale asi málo a hlavně to asi vždy moc rozmatlám ...
0zero7 Ja taky davam rajce a myslela jsem, ze tam patri;-)' Mas to pekny, hlavne jak to mas vzdycky vsechno najednou:-D:-D. taky mam vareni jako konicek a relax, coz ted moc nejde, ale kdyz neco uvarim ten den dobryho, tak mam pocit, ze ten den za neco stal nebo ze jako za mnou neco zustalo poradnyho ( I kdyz se to vlastne hned sezere):-D.
Ja dnes experimentuju. Mela jsem naplanovanou polevku ze zeli a (mleteho) hoveziho - muj oblibeny recept v zime
Ale kdyz jsme vcera byli v Aldi nakupovat, tak jsem ke sve hruze zjistila, ze nemaji mlete hovezi! To se jeste nikdy nestalo!!! Ale zato meli mleteho bizona
Tak jsme usoudili, ze bizon jako krava, no a uz varim. Jsem zvedava, jestli bude poznat nejaky rozdil...
MP Marge ja bych brala bizona jako divinu. Bude to jiste dobre.
continuity Taky si myslim, ze to nemuze nicemu vadit. A voni to bozsky ![]()
0zero7 mas to krasne! Kapusticky na zadicka jsem delala nedavno poprve, jsou skvele.
Maureen ja ji delam podle Cuketky https://www.cuketka.cz/?p=8688
0zero7 máš to moc krásný a vypadá všechno tak chutně :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY