Kapustičky jsem místo na plotně začala dělat v troubě, nemusím u toho stát a nejsou tak mastné.
Můžu požádat o upřesňující popis? Je nutné je otáčet? A na kolik stupňů a minut? Děkuju
Kapustičky jsem místo na plotně začala dělat v troubě, nemusím u toho stát a nejsou tak mastné.
Můžu požádat o upřesňující popis? Je nutné je otáčet? A na kolik stupňů a minut? Děkuju
Kde maji v Praze nejlepsi cokoladove pralinky?
Cukrárna Myšák si začala dělat svoje, jsou výborné. Je to poměrně novinka, zaregistrovala jsem to na jejich Instagramu a minulý týden jsem je šla vyzkoušet. Mají snad jen pět druhů a těch pět kousků stojí 150 korun, aspoň pokud si to tedy pamatuji správně. Zdá se mi to dost drahé, ale přesto si na Vánoce nějaké koupím.
Vlastní pralinky také dělala cukrárna Saint Tropez, to je vlastně naproti, tak lze udělat "pralinka tour":-)
Tak jsem si udělala kapusticky na zádíčka s česnekovým dipem, dobre to bylo.
A zapomněla jsem poslední plech perníčků ve vypnuté troubě. Strčila jsem k nim jabko, ale nevím jestli ještě změknou. ![]()
Victoria dekuji, vyzkousim :) nejim cukrovi, tak jsem rikala, ze si letos osladim Vanoce dobrou cokoladou.
Karja u nás se jí kapusta neboli kél jako "sváteční jídlo" s hovězím a knedlíkem, nějak takhle https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1334-rostena-na-cesneku-s-kapustou-a-chlupatym-knedlikem/
viktorka_od splavu No, to me taky napadlo, ale jako var se s tim, ze! Chtela jsem ji udelat misto zeli ke kureti, ale I ty knedliky jsem zatrhla jako prilis narocne:-D:-D
Karja tak někdo to jí i s bramborama, u nás se spíš bramborou ta kapusta zahušťuje. no a nebo s chlebem, ale to už je pro mě uplně za hranou nehodícího se:-) každopádně jak řikáš, já už ji taky pěkně dlouho nevařila, je to prostě pracný "nedělní" jídlo:P
Někdo jste mě měl varovat jak moc ty kapusticky nadymaji. ![]()
Pomůže, když se to necha postat na plotne trochu déle? Jako byly krupave, ale tak do příjemna.
continuity Espumisan ![]()
continuity ja je mam moc rada,ale taky z tohodle duvodu je nedelam.![]()
ale nekdy dobry.....naposled spatny,nevim co to ovlivnuje.
continuity ja som si ich robila ako tehotna a to som s tym mala problem celkom dost, odvtedy som sa na ne neodvazila a teraz jak pises tak sa uz vobec a pritom boli tak dobre!
kocoureksuggy Dělala jsem to jen párkrát, žádné osvědčené triky moc nemám. Neobracela jsem. Pekla asi na 180, pocákané olivovým olejem. Přiměřeně. Mám sáček kapustiček v lednici, příště kouknu na hodinky.
Teď jsem náhodně našla tenhle recept, tam píšou půl hodiny.
https://www.kaufland.cz/recepty/vyhledat-recept/recept.pecena-ruzickova-kapusta.r_id=CZ_149.html
Super, děkuju!
continuity Cuketka radí připeknuté perníčky položit na chvilku do rumu, teda ne celé, jen rubovou stranou.
viktorka_od splavu My děláme kel normálně jako zelí (nutno hodně špeku i česneku) a k tomu brambor a vepřové (zrovna minulou neděli jsme to měli a fakt se povedlo).
brrr ten spek musim nekdy zkusit, ten se u nas nedava, zni to dobre. cesnek rozhodne:-)
viktorka_od splavu Já jsem tady teda nepročítala ty recepty v odkazech, ale doufám, že se bavíme o tom, že uvaříš kel a pak ho mrskneš na rozpuštěný špek, přidáš hromadu česneku a lehce zahustíš moukou? Špek je naprosto super věc.
brrr já na ten rozpuštěným špek mrskam kapusticky. Geniální kombinace!
nellielovett máš to krásný!
Karja hádej co sem si dneska koupila v zelenině, můžeš dvakrát :) a vzhledem k tomu, že nemám buráky ani koriandr, bude ta dušená s masem a možná bramborama..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.