A máte někdo tip na dobrej recept na pracky, loni sem je měla z těsta na kakaový věnečky a to nebylo ono ( teda jako dobrý jo, ale hrozně se lámaly). Tak když už sem tu vyškemrala ty mouchy a tak.. ![]()
Jídlo a vaření
Ounz Ja mam arasidove maslo, ale nemam koriandr, to jsem se ani na nasem malomeste neodvazila shanet, ale mozna v Bille by byl....ale tezko asi taky;-)
Karja já ho v bille nikdy neviděla, ale nevim, spíš sem ho tam nehledala, všechno je možný. Ale třeba ve večerce ho mají většinou..
Ounz Ze ses to ty, tak z loňska uloženy od continuity dělala sem ty orechovy

Ounz A taky cuketka má na blogu, zrovna dneska jsem koukala
Potrefenáhusa Jo já ty cuketkovo nemohla najít, ale už konečně..a díky za ty recepty, vypadá to lákavě. I ty kokosový teda!
Ounz Já hledala u cuketky vosí hnízda
Potrefenáhusa ty mam! Má úplně stejnej recept jako mám z domova, akorát je tam ten vaječnej liker místo vaječnýho žloutku. To hodnotim jako bonus a zkusim ty jeho letos.
Ounz Nase vecerka a jeji majitele se adaptovali na ceskou kuchyni a koriandr taky nevedou, dokonce si berou od meho stryce holuby a kozi mleko;-), tam jsou asijske snad jen cinske nudle;-). Musim zjara zasit, jinak si nedam.
Karja Sakra! Ten můj má o ty loupaný buráky nesolený..půjdu je koupit do marokánek
brrr uplne ne:-) u nas se vari kel na hrube kusy rozkrojeny s bramborou a par strouzky cesneku, pak nahrubo pomele nebo kapku mixne (aby byly kousky ale ne kusiska ani ne kase) jeste dochuti (sul pepr cesnek) a lehunko zasmazi. podava se s hovezim na stave, idealne rostenky, a poliva tou stavou.
Dadoo Kapustočky dělám na másle a pokrájím tam šunku, nejlíp schwarzwaldskou.
Tvarohová. S dvěma jabkama. 
Potrefenáhusa díky, já bych to musela zas přepisovat.
Dělala jsem letos ty kakaove, ale prdla jsem tam jedno vajíčko, protože loni se dost lamaly. Tvrdé nejsou.
Nemáte někdo po ruce dobrý recept na vosí úly? Dělala jsem loni i nějaké světle a vůbec nevím kde jsem je vzala.
https://recepty.cuketka.cz/vosi-hnizda-vceli-uly/
zkus tyhle, ty já dělaám roky, akorát dovnitř to byl krém z másla a žloutku a cukru a rumu, ten vaječnej mi příjde víc sicher..
nellielovett Tak uz to mam taky, ale bez limetky a koriandru teda....! A mas pekne nadobi.
Karja Jak píše v receptu, že druhej den je to ještě lepší, tak tomu věřím. Teď jsem si nabrala druhej talíř a teda fakt je to dobrý! Už jsem rozeslala všem vegan kámošům.
Nadobím přispěl do domácnosti manžel. ![]()
nellielovett To je hezke, ja mam takove jen hrnecky s podsalky, ale nebudu to dokupovat, ty hrnky mam po babicce.
No ja si taky myslim, ze to druhy den bude lepsi, ale v zivote by me nenapadlo smichat arasidove maslo, kapustu a rajsky protlak:-D:-D.
Ounz díky moc. Já nakonec našla cukrářské piškoty a zbytek mandlové mouky, tak jsem to tam dala taky, Babica hadr ![]()
Ten vajecnak je dobrý nápad, příště to zkusím, protože teď jsem ho neměla.
continuity Uka! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY