Karja je dobrý, já ho teda na chlebu nejim, jen s nim vařim, ale matka říkala, že i na jídlo dobrý..
jinak já sem si na rohlíku objednala koriandr, burákový máslo a zázvor, nellielovett mě nalákala, jak to měla takový pěkný.
Karja je dobrý, já ho teda na chlebu nejim, jen s nim vařim, ale matka říkala, že i na jídlo dobrý..
jinak já sem si na rohlíku objednala koriandr, burákový máslo a zázvor, nellielovett mě nalákala, jak to měla takový pěkný.
viktorka_od splavu vono voní sádlem, ale nemá takovej ten štiplavej prasečí smrad
(to má to naše vyškvařený sádlo doma, mně to vadí)
Potrefenáhusa vůbec to neřikej, páč od té doby cos vysvětlovala jak ti smrdí řepkovej olej tak mi smrdí taky
resp. musim kupovat ty dražší, vobyč za 29 je fakt smrdutej:P domácí sádlo voní!![]()
(je to podobný princip, jako když mi o oblíbeném parfému řekla Fleur, že tam cítí lák od okurek - do té doby to byla taková zajímavá vůně.. a od té chvíle vokurky a šla z domu![]()
viktorka_od splavu Mně smrdí i některej slunečnicovej olej. To nebude surovinou, ale zpracováním. Kupuje jen svoje oblíbené.
A lákem od okurek jsem taky pojmenovala jednu kamarádčinu vůni. Byla to některá z Chloé.
notna já z chloe, obzvlášť z intense s černou mašličkou, cejtim žluklej repelent. Ale zároveň to ve mně vyvolává nostalgický vzpomínky na skautskej tábor, takže tu klasickou, kde je toho málo, mám ráda
notna tohle byl TF. slunecnicovej nekupuju, ten mi smrdel uz driv:-) ale mozna teda jeste mrknu po nejakym tom lepsim. jinak super je ryzovej
viktorka_od splavu Ja ho zas tak moc nepotrebuju, my mame domaci, ale kdyz Potrefenáhusa rikala, ze je lepsi nez domaci, tak kdyby to bylo nejak dostupnejsi, zkusila bych!
Karja No lepší než naše domácí, zas my ho máme z normálně koupenyho obyc prasete, žádnej ekobio domácí výkrm
Potrefenáhusa Tak to my mame vykrm od selete, jako to prase vypada vzdycky spokojeny, miva jmeno, je v chlivku ve spolecnosti dalsich zvirat, lidi si s nim povidaj, a zradlo taky vypada dobre...tak treba je to stastne prase
Já teď právě rýžový olej zkouším, prý se tolik nepřepaluje. Nic z něj necítím.
Kokoska jj, neni citit vubec nijak
Kimchi
povedlo se a pálí jako čert..založim další

Karja nellielovett Tak super, ta kapusta. Nechám si to v prohlížeči otevřený, v lednu jako když najdu ![]()
Aranel My jsme to nakonec vyhodili, jako urcite jsem to nepokazila, ale sambo si dal jednu porci a druhou uz nechtel a mne to taky nejak nelahodilo. Ale bylo to jako dobry, jen nam to chutove nesedle nebo jak to rict;-)
Karja a mě zas druhej den mrzelo, že jsem jednu zavarovačku odnesla kamarádce, protože jsem si myslela, že jsem toho udělala hodně. No na druhej den nám zbyla jen malá mistička.![]()
Ounz Gratuluju :-).
999 díky ![]()
Jaky jablka davate do strudlu, myslim odrudu? Mam vyvaleny listovy testo a potrebuju neco blbuvzdornyho a rychlyho do prace, tak jsem si rikala jablkovej strudl s orechama (rozinky nedavam) s vanilkovym cukrem.
0zero7 Odrůdu ti neřeknu, ale hlavně, aby byly kyselejší. Prostě ty správný "štrůdláky"![]()
0zero7 kyselé bývají granny smith nebo golden delicious
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.