Ounz zítra něco vyfotím. Já to mám na balkoně ve stojánku od Tescomy.
Navíc se mi že tam dolu nechce dávat piškoty a na linecke jsem už byla líná, tak jsem to postavila na kolečka ischelskych. Ty,co zbyly ještě zítra ocokokaduji a hotovo.
Ounz zítra něco vyfotím. Já to mám na balkoně ve stojánku od Tescomy.
Navíc se mi že tam dolu nechce dávat piškoty a na linecke jsem už byla líná, tak jsem to postavila na kolečka ischelskych. Ty,co zbyly ještě zítra ocokokaduji a hotovo.
continuity Oki :)
Ounz že jses to ty. Letos doufám hotovo. Ty perníčky si dělaly děti ke svačině. Není ta fotka takto v noci už nic moc.

continuity Díky
pěkný..
Nedelal nekdo tohle zakladni rizoto z trouby? Vyjde to dobre ta ryze?
https://www.apetitonline.cz/recepty/4365-zakladni-rizoto-z-trouby.html
Karja nevim teda proč tam mají tak komplikovaný měření, ale základ je třetina rýže a dvě třetiny tekutiny, normálně do hrnce přikrýt pokličkou a péct. u nás se jinak nevaří.
Karja takhle mě naučila dělat rizoto kamarádka, co dlouho žila v Itálii... takže jo, funguje to!
RoSa Jo a pak to smichas s nejakou podusenou zeleninou treba nebo masem?
Karja jo, já to smíchám až pak... akorát mám pocit, že ona původně tu rejži ještě suchou krátce osmahla a pak teprve zalila a strčila do trouby
RoSa Ok diky
viktorka_od splavu OK, taky diky!
Nemáte nějaký ozkoušený tip na těsto vhodné do formiček na cukoví, ale aby to nebyly klasické pracny a aby to bylo bez ořechů (neva případně kešu a arašídy)
Pracny doma nikdo nemá rád, já mám alergii na ořechy, ale myslím, že to je typ cukoví, které by se mohlo dobře dělat i s batoletem.
Díky!
žluťásek Ja pekla tyhle: je to ve skutecnosti testo na nejake rohlicky ci co, ale dala jsem to do malych pracnicek a dobry:
42dkg hladke mouky, 25 dkg masla, 14,dkg cukru moucka, dve lzice kakaa, trocha orechu (zapomna jsen je tam dat a pohoda)' no ale pozor, vysypes tu pracbicku hl moukou, nacpes tu pracnicku a vyklopis PRED pecenim. Bylo to na dva plechy, ale daly jsme to s dcerou na dvakrat;-). A prave to vyklepavani ji bavilo:-D, ale tvuj malej je uz vetsi, ten se asi bude chtit vic zapojit nez jen koukat a rikat BUM a to nevim, zda prave to nebude kamen urazu, ze si to rozbije....
Karja a co by to udělalo kdybych pekla v tom? Já jsem pekařka naprd, neumím si to představit :)
Dneska jsme zvládli linecký, sice teda dost všelijaký, ale dítě spokojený. Kvůli němu to peču, takže dobrý i ošklivý.
žluťásek a proč nechceš třeba kokosové pracny?
continuity já je nechci? Já je vůbec neznám
zkusím malou dávku, dík. Máš dobrý recept?
žluťásek To nevim, ja taky moc nepecu:-D
žluťásek ty kokosový pracny od continuity tu visí o kousek vejš v diskuzi, postovala mi je sem potrefena husa..
Ounz děkuju, prolezu to. Já sem moc nelezu, akorát bych brečela, že jime pořád to samý.
žluťásek Hlavne, ze nejste hladovi! Ja teda ted premluvila segru, at mi napece pracny, presne, nakecala jsem ji, ze to bude deti bavit a hele nedarilo se ji to vyklopit, povedla se ctvrtina. Tak nevim, jestli je to pro nezkusene nebo kde to mohla zvorat....
Karjanekdy je to formickama. Musi bejt uz vymasteny a po peceni se nesmej mejt!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.