stes andulka01 Paní Ef Moc děkuji za názory, vyhodnocuji to tedy jako zbytečnou investici.
Jídlo a vaření
Poprosím o recepet na kimči, to se u nás jí ve velkým.
Len tyjo já to dělala podle maangchi na yt..má tam spoustu návodů a super
stes rozinky neeee! Nerada.
Mutziputzi no tak nejak to probehlo, plus strouhanka na masle. jablka jsem nakrajela na tenko.
0zero7 Podle me cim min toho tam frknes, tim lip, naky rozinky v rumu a nevim co jeste, no brrrr
Mutziputzi citim to stejne ![]()
0zero7 Mutziputzi Ale vánoční štrůdl s ořechama, rozinkama v rumu... večer ho peču na zítra do práce. Tak jsem hrozně zvědavá, kolik lidí bude bezrozinkovejch.
andulka01 Mnam, ten bych si dala! Mam rada s orechama! Obcas tam dava mutter mak, ale to uz je takovy moc no. Jako strudl je nejlepsi buchta snad, tchyne nam na navstevu furt neco vozi, jakoze celej plech nejaky buchty, uz se snazime to pokazdy rovnou nejak naobjednat na strudl, protoze tri stangle strudlu, to je jak nic, zato plech misa rezu nebo nedejboze nejakejch morskejch vln, to se neda fakt snist.
Nemate nejake tipy na jidla s cerstvou kurkumou? Koupila jsem cely balicek.
baltik Syp ji do všeho, jestli ti ta chuť nevadí :-). Já si ji kupuju v obchodě v Revoluční a pan prodavač má pokaždé přednášku o tom, jak silný to je antioxidant :-).
999 strouhane nebo jak?

Predevcirem crab cakes s houbama na ztmavlem masle (nevim cesky brown butter?) se salatem. Zalivka Dijon a kozi syr. Vcera linguine s krevetami na cesneku a vine s paprickama a petrzeli.
baltik Promiň, blbě čtu, přehlédla jsem čerstvou. Sušenou sypu do všeho, čerstvou strouhám do smažené rýže nebo do kari.
0zero7 To zase vypadá super :-).
999 diky! Vcera jsem mela desnej hlad po plavani a saune. Do novy roku to budu asi stridat, zdravy a min zdravy, pak pritvrdim, ale proste salaty bramborovy a rizky a ryba bude. Tady nemaj kapra tak si vzdycky vezmeme salat do restaurace a pridame ho k jidlu se smazenou rybou :) Samo po dotazu, nepasujem.
0zero7 Krásný to máš.
Ounz prosimte, ja slintam nd tvym chlebem porad, musim upict aspon cuketkuv at mam topinky na tatarak!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY