Testovací kus ( to se musí )
Jídlo a vaření
Ounz mnam! to je ze 6?
711990 ze sedmi, ze šesti byla loni, tak sem chtěla zkusit těch sedm..cuketka má docela pěkný video..ona teda maškrtnica má odkaz na video u svýho receptu taky, ale cuketka to má takový tišší ![]()
711990
takhle to je asi poznat líp..
Ounz teda ta je dokonala! Video jsem videla, ale ja proste neumim uvalet ak dlouhy pouzitelny hady, aby to slo plest. A to i u testa z lednicovyho kynuti:(
711990 ale jo! To půjde :) já ale zase eště nepekla panettone a zase to asi letos nestihnu, si to střihnu holt až po novým roce
Ounz krasna![]()
nolita Děkuju ![]()
Ounz jsi sikovna!
pekna je.
Ounz no zkusim to, ale nevim no. Jsem rada ze to upatlam ze 4.
Na panettone se chystam na druhou davku. jedno testo mi prekynulo a bylo to pak takovy kyselejsi a chlebovity. Ale to povedeny bylo bozsky:)
0zero7 Zeptej se Mutziputzi ![]()
Zarinya děkuju :)
711990 Šiš já bych to tak zkusila..ale fakt nestíham. No počkam si a zatim ti budu závidět ![]()
jinak ono to pletení jen vypadá těžký, třeba z těch sedmi, dva pohyby, který je potřeba opakovat, dokud zbejvaj prameny.
0zero7 Já dělám štrůdl jenom z listového těsta. Ale jeden fígl mám. Jablka do něj krájím. Čtvrtku jablka 3x podélně a pak napříč malé kousky. Vůbec se s tím nemažu, úplně nestejnoměrně. Něco se rozpeče a něco zůstane vcelku a udělá pěknou strukturu. Já to tak mám ráda.
Dadoo Ten fígl jsou ty krajeny jabka? Já nikdy nedávala strouhany.
A dospod opeceny mletý vlašský ořechy, případně opecenou strouhanku
Ounz hele a fakt ti to nevyjde? Muzu ti dodat rozkrmenej kvasek, pak by podle me stacilo treba jen 2x nakrmit a pak uz je to jen prvni testo, za 12h druhy testo a po 2h nandas do forem a za 12h peces. Takze kdyz vecer zadelas, rano dokoncis a vecer peces...
A mam otazku. Ako dlho mozem mat cesto na medovniky v chladnicke? Ktosi mi vravel, ze dlho ale sú tam vajcia tak sa mi to nezda
nestihla som urobit so synom vsetko a neviem kedy sa k dokonceniu dostanem.
Dadoo ja mam taky listovy, jen je kupovany.
Dik vsem, nejak to dam :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY