0zero7 To ti schvaluju! Topinky musí bejt! Jinak až někdy přijedeš zas, tak u mě ten bochník pořád máš ![]()
Jídlo a vaření
Ounz jezis fakt jo, nerikej dvakrat! Jsem si rikala, ze ma noha nevkrocila na cz pudu od 2018 tak mozna pristi rok na otocku, ja bych se ozvala dopredu hehe
0zero7 Oki ![]()
0zero7 To ti schvaluju! Topinky musí bejt! Jinak až někdy přijedeš zas, tak u mě ten bochník pořád máš
A co ja!?
MP Marge No to si musíš přijet ale ![]()
Ounz No vzdyt jo! Planuju, ze priletim na Velikonoce ![]()
MP Marge sakra, budu mít fičák ![]()
Dneska jsem poprvé dělala kapustičky na zádíčka. Fakt moc dobré to bylo. Možná mohly být měkčí...ale ještě mám půl balení, tak si strojní repete.
Fakirka Ako sa robia kapustičky na zádíčka? ![]()
Biely kvet Podle googlu (cuketka)
Potrefenáhusa Ďakujem!
Biely kvet fakt je to moc dobré. Trochu jsem to pomalá zálivkou z oleje, citronu hořčice, pepře a soli.
MP Marge Mam jit hledat druhe srnky?
Promin
Za to vlastne muze tatinek - my jsme ty Velikonoce vymysleli, protoze on bude mit na velikonocni nedeli narozeniny ![]()
MP Marge Ja neco najdu:-D Jeste mame pudu po druhe babicce! No ale tam jsou skvosty, nedavno jsem byla na prdstavenj v mistnim divadle a rikam si ty jo, tamhle ten houpaci konik je urcite nas od babicky! A fakt jo, stryc ho venoval a dostal se k ochotnikum, to bylo tak mile, delal ho muj deda a moje sestra a bratranec ho natirali, zhruba pred 30 lety, mel ten samej nater furt;-)' no takovyhle poklady!
Karja Coz o to, ja mam stare veci rada ![]()
Ale tak nejak cim dal tim vic teoreticky! Cim jsem starsi, tim mam doma radsi jednoduchost, a zadne zbytecne kramy.
Takze na Velikonoce se ti radsi zdaleka vyhnu ![]()
Karja A to s tim konikem je hezke ![]()
MP Marge to budete mít hezký :)
Ounz Pokud to vyjde - jeste nemam letenku. U me je vzdycky otazka, jak to vypada v praci, a jak je na tom sambo, to se potom bez kristalove koule planuje tezko ![]()
Ale ono to vyjde! Mam dobrej pocit ![]()
Naposledy jsem s tatinkem oslavila jeho narozeniny pred osmi lety, takze uz by to fakt chtelo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY