kocoureksuggy jj, truhlář.
Jídlo a vaření
tak jsme dnes obědvali kapustičky na zádíčka (a druhou půlku maxikapra:-) a opravdu můžu potvrdit, že upečení v troubě jim na chuti nijak neubere
Pred časom tu niekto spomínal nepečený dezert z lotusiek, myslím, že bol s karamelom. Nespomenie si niekto? Kúpila som lotusky a recept neviem nájsť.![]()
Kam jít v praze na dobre running sushi?
Biely kvet já tam davam šlehačku smichanou s mascarpone
Edge Ďakujem!![]()
Edge Kolegové, co vláčkům holdují, doporučují na Chodov nebo Anděl. Musí to být nutně running?
Zina bohuzel ano, děti to vyžadují... dík
Edge Jasný, tomu rozumím. Na tom Chodově mají myslím i čokoládovou fontánu :-).
Zina a kdyby to nebylo running, tak kam?
Edge Tak bych vás poslala buď do Hanabi nebo do Miyabi, v tom Miyabi se mně osobně líbí o fous víc, je to tam takový trochu osobnější, nebo aspoň na mě to tak působí.
A kdyby šlo o to se trochu seznámit s japonskou kuchyní, aniž by člověk musel dumat, jestli si ještě něco má/může dát, tak v Made in Japan dělají šťastné středy - zaplatíte paušál, ale jídlo kuchaři připravují až ná základě vaší objednávky a tedy přímo pro vás.
Ale teda nepovažuji se za žádnýho experta na sushi :-).
Zina ok, díky... my jsme dneska vyrazili koupit kolo, tak jsme vzali děti s náma a oni prudej, že chtěj na running
Zina mi to připomnělo - měli jsme vánoční večírek z práce v Sasazu a pro mě to bylo dost velký zklamání, hodně jsem se těšila (nikdy jsem tam nebyla) a jídlo mi přišlo takový hrozně nesourodý, pátý přes devátý (měli jsme nějaký menu, sama bych si to takhle určitě neposkládala), sladký, slaný.....fakt divný
jako večírky míváme fajn, pokaždý někde jinde, ale už bych ocenila, kdyby to nebyly ty předkrmový nebo jaký menu, ale mohl si člověk vybrat sám
Potrefenáhusa mně Sasazu taky nesedí... jsem si číšníkovi řekla o chilli-pastu/papričky navíc, a on prej že nedonese, že to kuchař takhle udělal a tak je to správně a tak to má být ![]()
Potrefenáhusa Tak to bych na tom byla stejně, taky jsem tam ještě nebyla a docela by mě to tam zajímalo.
Jinak my jsme měli vánoční večírek v nějaký vsi za Pardubicema, když jsem k ní šlapala, tak sjem si říkala, že je to trochu punk :-). Ale hospoda byla fakt pěkná a jídlo dobrý, takže to nakonec byla dobrá volba.
Dadoo Ďakujééém!![]()
Zina tak jsme nakonec skončili v kobe
Potrefenáhusa tak sasazu koukám furt stejný. mně se tam nikdy nelíbilo, nevím, co na tom lidi vidí, obsluha příšerná. z tasting menu kdekoliv mi je většinou blbě - právě jak člověk tláská všechno dohromady a mezitím i často pije jiný pití. ne všichni mají kachní žaludky :) a to se nepovažuju za nějakou ultra citlivku...
Edge Anděl ujde. Na nejezdící sushi bych doporučila Hanil a Engawa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY