Jo a musím se pochlubit (dnes podruhé, haha), měli jsme ve škole předvánoční rodičovské kafe, dobrovolné příspěvky na párty vítány, donesla jsem vinné cukroví a čokoládové crincles a byla za hvězdu dne!! Jako bez přehánění to zmizelo během chvilky, událost dne!
Dostala jsem tolik pochval jako nikdy, výzvu, ať uspořádám kurz a rozdávala recepty.
Počúvajte ,Garfie , rada vás čítam, bavím sa a vzdelávam, ale začínam mať silný pocit vlastnej nedostatočnosti ! Tu vašu energiu by som chcela mať - ale vlastne ani nie, lebo v tom prípade by som sa uštvala ! Ste úžasná !
Počúvajte ,Garfie , rada vás čítam, bavím sa a vzdelávam, ale začínam mať silný pocit vlastnej nedostatočnosti ! Tu vašu energiu by som chcela mať - ale vlastne ani nie, lebo v tom prípade by som sa uštvala ! Ste úžasná !
Garfie ta látka k tomu patří?
Garfie Super věnec, prakticky je to takové povříslo, což umím umotat, jenom sláma bude nějaká speciální, ne? Že je to takové úhledně uhlazené.
Garfie Ty bláho, na všechno koukám jako blázen. Ty seš talent! Ten princip toho barevného cukroví je teda nápaditej.
Garfie teda mas to nádherné, by som podotkla ze azda aj krajšie ako predloha. A toto by som teda chcela skúsiť. Najdem niekde na to navod? A recept?
Garfie čokoládové crinkles majú vždy zaručený úspech. Vsade kam ich prinssiem, fakt to chuti tuším všetkým.
Garfie no vidis, jak se ti to povedlo! Moc pekny.
Janulik03 ja jsem koupila mandlovou hmotu a chci to zkusit z toho, ale nejak nemam cas.
Kokoska ano? Nasla som si video, mandlova hmota je dobrý nápad. Dik.
Janulik03 dovnitr jsem myslela neco jako testo na vosi hnizda.
Kokoska mno vidim ze ti to ide, zatiaľ sa mi to páči. Pojdem podľa teba. ![]()
Garfie věnce nádherné. Trochu mě ruší ta látka, zaniká v tom ta dekorace, ale věnec super.
Garfie Ty bláho, ty jedlé květy se ti povedly.
Janulik03 teorii mam zmaknutou, ted ta praxe ...
Garfie Prosím, Japonci prý místo podpisu používají Inkan, je to něco jako razítko. Víš o tom něco? A je to bráno jako plnohodnotný podpis? Vždyť je to zneužitelný, ne? I když v disciplinovné zemi se asi nepodvádí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.