Garfie A tvoje dcera neprojevila třeba uz zájem o ten lolita look?
Postřehy z Japonska
Garfie ty jsou dobrý! Určitě se nijak neokopou, bahno z nich jen sjede... ![]()
A když jsem slíbila, že škola sem, tak mám skvělou historku z japonštiny. Synova třída ji zatím dělá jen takovou různě zajímavou formou, víc si povídají o kultuře a tak. No a včera nám učitelka poslala super prezentaci i s videem, kde se odehrává nějaký děj ve škole a děti postupně sehrávají scénky, je to dost vtipný! Mají rozdělené role typu "líný student", "podvádějící při písemce", "žalobníček", "pohodový student", "třídní vtipálek", "přísný učitel", "líný učitel" a tak. ![]()
A včera byl krásný den, ale stejně jsem si uvědomila, že fakt chodím nerada nakupovat pěšky, i když je to vždycky zážitek! ![]()

Garfie To je krása!
No jasně s tou dcerou mě to tak napadlo, že je to takovej bizar na každým kroku a ona v takovém chytlavém věku, ale je fakt že na to asi nemá čas a ve škole se to díky těm uniformám moc nepodpoří. Tak uvidíme za rok;-)
Karja Přesně, navíc ona se takhle moc ani nedostane, třeba Harajuku je od nás hodina cesty...no uvidíme, vypadala tam dost nadšeně, ale to já taky! ![]()
Garfie no jak vidím ty schody, budeš mít kondičku. ![]()
Ale je to krásný kout.
continuity Je to mazec, ta naše část, to je tady všude...k nádraží vede takový kopec, že nemůžu nosit podpatky! Děti mají podobné schody ke škole, no kolo jako běžný japonský dopravní prostředek už jsme vzdali! ![]()
A včera byl krásný den, ale stejně jsem si uvědomila, že fakt chodím nerada nakupovat pěšky, i když je to vždycky zážitek!
Toto zdolavas ked ides do/z domu? Ty budes mat krasny vypracovany zadok.
Janulik03 Ano, ale jen do obchodu, na nádraží mám něco podobného, ale bez schodů. ![]()
A mimochodem, chlupatice tady máme i pro sportovnější typy! ;-)

Garfie ooo tie su teda
. Uplne ich vidim na tebe ako cupitas v nich po tych schodoch.
Janulik03
To vůbec nemám ambici, ale v neděli jdeme na vernisáž kamarádce a uvažuju, že bych vyrazila na podpatcích, už to tady studuju na mapě...![]()
Mimochodem, dneska nádherný den!

Garfie nadhera. No ked pojdete spolu, tak podpätky zvládnete.
Garfie pripomnelas mi, jak jsem studovala trasy pro jizdu autem, abych nemusela odbocovat vlevo. Doufam, ze nebudes muset kvuli kopcum obchazet moc velky kus Jokohamy ![]()
Kokoska
Přenechávala jsem tady nějaké věci po dětech jedné paní, bydlí jen kousek, vzdušnou čarou asi půl kilometru, pěšky asi kilometr. Přijela na kole a prý to studovala asi půl hodiny, aby objela všechny schody, trasa se jí asi tak ztrojnásobila.
Dočítám se zpožděním, tak nevím, jestli to tu někdo nezmiňoval, ale moc se mi líbili Japonci na MS ve fotbale, který se teď hraje (jestli někdo sledujete) - tak Japonci teď hráli myslím s Německem nebo s kým, to je jedno, a japonští fanoušci si po utkání po sobě uklidili, a možná i bordel okolo po ostatních. Fotbalisti v šatně si po sobě také krásně uklidili, holt Japonci
. Upozorňovali na to v novinách, i jsem slyšela v rádiu rozhovor na toto témě s nějakým japanologem.
Lenka22 uklidili a na znamení úcty tam nechali 11 origami jeřábů ![]()
andulka01 jé, tak origami jsem nepostřehla, ale je to krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje