Garfie to jsou hezke oslavy. A Kitkat uz nikdy nebude jako pred tim. Vzdycky se mi vybavi ta pisnicka o japanglish Kito-kato :)))
Postřehy z Japonska
GarfieSuper, oslavy si užij. Není Kit-Kat, tedy Nestlé na Blacklistu? Nebo už to zase nepla? :D
Kan Děkuju, vynasnažím se! Tady si asi na blacklist nehrají! ![]()
Kan ale ten bojkot pomohl, Nestlé se z Ruska částečně stáhla právě v reakci na to už koncem března minulého roku.
continuity Kan Tady Nestle prakticky není, jen ten Kitkat, ale ten ve velkém.
Garfie Sacher kitkat bych asi i ochutnala.
Garfie Sweet Potato mne se styska po tom se zelenym cajem.
Garfie Fenomén KitKat a japonské příchutě mě fascinuje. Jakou nejdivnější jsi měla/potkala?
Garfie A to je taky zvlášní, že mají jen jednu sladkost od Nestlé, třeba si tam vyrábí jen ten kitkat a jinou sladkost si do země nepustí. Asie je v tomto jiná.
Fleur Ja jsem si na tebe vzpomnela nedavno ve sve tride. Vyplnovali v ramci jakehosi osobnostne rozvojoveho seminare s kolegyni dotaznik ohledne toho, v cem se v novem rove chteji posunout/dokazat atd... Jeden chlapec napsal: Nesnasim ryby a nejvetsi vyzvou je ochutnat v novem roce sushi.
(On napsal teda SYUSHY)
Luna Tak to mu držím palce
, ale nasadil laťku fakt vysoko!
Luna Tak to je borec! ![]()
Kan Asi tady seženeš i něco jiného, ale fakt výjimečně. Kitkat se vyrábí přímo v Japonsku.
andulka01 Já ho moc nemám ráda (naštěstí), takže ta ochutnávací mánie mě míjí. Ale měla jsem pochopitelně s wasabi a se zeleným čajem a taky se saké. :-) Ale prodává se jich tady 300 druhů! Dokonce některé prefektury mají svoje speciality, třeba Okinawa z batátů, jsou normálně fialové. :-) Mají různé barvy i uvnitř, třeba tady je to hezky vidět. Nejdivnjší je podle mě asi příchuť miso.
Garfie Tak tohle by naopak byla jediná potravina, kterou bych degustovat mohla (tedy pokud by nebyla s příchutí sushi
).
Garfie Ty jo, to je tak super. Já ti to tak moc zavidim:)! Jako to dobre jídlo a pak bych si dala kousek toho kitkatu:-D Ale kafe tam dělaj hnusný viď? A určitě bych tam nesehnala ani ty svoje rozpustný značky, určitě ne. A je tam vlastně zima:-D. Jo tu zimu si musím časteji připomínat:-D
Karja ja si spis pamatuju tech 36° v 10 vecer v Tokiu! Zalezi kdy a kde jsi.
Kokoska No prostě klima strašný!
Fleur To je těžký, sushi chutná každý jinak!
Karja Jo, kafe hnusny!!! Ale s tím klimatem to máš těžký...mají tady čtyř roční období (teda spíš pět), každý je jiný a to je super. A zatímco my máme tendence mít teplotu pořád nějak setrvalou, tady je to prostě tak, že v létě je horko a v zimě zima....je to jen o přístupu.
Garfie Hele já si to musím trochu pohanet, abych moc nezávidela:-D
Karja Ale to kafe, to je tu opravdu děsný!
Zrovna jsme si na to téma včera medily s Maďarkou.
Včera jsme byli pozvaní do toho místního Country clubu, už jsem ho tu kdysi zmiňovala (musíte být buď člen nebo přijít na pozvání) a je to opravdu zvláštní místo, má to takový "staroanglický" klubový nádech, úplně jsem si připadala, jako nějaká kolonizátorka v Asii.
Uvědomila jsem si, že ta cizinecká komunita tady vždycky musela být hrozně soudržná a že žili společensky velmi aktivní život, v tom klubu je taková atmosféra dodnes...Už jsem tam v minulosti byla, ale vždycky na nějaké akci, buď oslava narozenin nebo vernisáž...teď to bylo poprvé "jen tak", kdy se nic neděje...
A v pátek jsme byli opět v té super restauraci, co jsme minule objevili. Dali si tentokrát něco na gril a sashimi...:-) Jo a nabe, zeleninu a mořské plody vařené ve vývaru.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje