Garfie ty oslavy musely být dobrý zážitek! A obraz jsi zvládla na výbornou, těším se na další kurzy.
Já mám pořád rest s tím cukrovím, ale od Nového roku jsem nebyla jediný víkend doma a v týdnu nějak není moc času. Ale nezapomenu!
Garfie ty oslavy musely být dobrý zážitek! A obraz jsi zvládla na výbornou, těším se na další kurzy.
Já mám pořád rest s tím cukrovím, ale od Nového roku jsem nebyla jediný víkend doma a v týdnu nějak není moc času. Ale nezapomenu!
notna To jsou takové ty červené lampiony, co mívají v čínských restauracích, že jo! :-) A ještě takový ten "průsvitný" porcelán, to měla máma, taky jsem to milovala!
Kokoska Vyzkoušíš to na Velikonoce, tam by se dalo vyřádit! :-) Já koupila v Ikea těsto na perníčky, přivezla si z Česka vykrajovátka slepice a králícka, že si dcera pozve kamarádky s uděláme zdobíci víkend...a teď mi došlo, že na Velikonoce přijede neteř a budeme mít našlapaný program!
Aspoň toho zajíce bych mohla teď upotřebit, že jo! ![]()
Garfie se zajicem budes mit urcite uspech!
jerry Sákryš a já tu fotku chtěla smazat a teď je tu ve dvou citacích!
Díky, musím přiznat, že mě to dost bavilo a asi začnu chodit pravidelně, jen nevím, co pak s těmi výtvory....
Garfie No co, budeš mít japonské dárky pro všechny české kamarády :o)
Garfie Krásné.
Nasypu sem další foto z oslav v Čínské čtvrti, jsou tam dva velké chrámy, u kterých se shromažďovali lidi k modlitbě, zapálení vonných tyčinek a pálení starých talismanů, konečně jsem pochopila, že ty zajímavé stavby venku před chrámem jsou obyčejná kamna! Nikdy před tím jsem je neviděla v provozu.

Panda v chrámu! ![]()

A tady je přenosný drak, který se nosí v procesích. Lidé u něj zapálili vonnou tyčinku a pak ním prolezli, pro štěstí (viz první fotka, teď jsem si všimla, že to tam zrovna mám :-), ale už se mi to nechce přetahovat).

DruI Chudinky! ![]()
Jo a udeřila zima! Ráno máme v přízemí už standardně 10°, syn jede zítra na lyžák, na místě mají teď skoro 2 m sněhu a hlásí husté sněžení po celý dnešní den, tak jsem zvědavá!
Dokonce nám kvůli zimě učitelka zrušila zítřejší lekci japonštiny! ![]()
Garfie pane, lyzak! To by me vubec nenapadlo, ze takovy akce taky maji
moora Jo, dokonce s nimi jedou i dvě vyšší třídy, které v covidu nebyly! Jedou teda jen na tři dny, ale zase plně vytěžené, vrací se až po sedmé večer. No ale škola nám dnes napsala, že tam hustě sněží a že přepravce už varoval před potížemi a zdržením tam i zpět...ale že zatím cestu nezrušil, tak jsme v napětí!
Dneska mi někdo ve škole říkal, že byli o víkendu u Nagana a že tam byly tři metry sněhu! A tady v Jokohamě chodí holky pořád s holýma nohama...
Jednu damu jsem smazala![]()
Garfie Nestíhám reagovat, takže dodatečná pochvala na výtvarné dílo, jsi multitalent!
Tohle považuji za největší bonus tvého zahraničního pobytu - že máš čas objevovat (nejen cizí zemi) a rozvíjet třeba i netušené vlastní dovednosti, nebo se vracet k tomu, co tě dřív bavilo a pak se ti to nějak vytratilo ze života.
jerry Fakirka Díky, já jdu smáznout tu třetí.
A za odměnu sem napráskám ještě zbytek z Čínské čtvrti.
Fleur
Je to tak, já to i tak beru. Když už jsem musela odložit vlastní plány a "svůj" život, slíbila jsem si, že přijmu každou výzvu. Trochu mě mrzí, že jsem takový nesportovní typ, je tady třeba trenér tenisu...teď se trochu přemlouvám na volejbal, hrávala jsem ho moc ráda, ale naposled snad před dvaceti lety! Největší výzva je asi ten drama club, ale dnes jsem dostala pochvalu, tak snad i z toho budu mít nakonec dobrý pocit.
Další střípky z Čínské čtvrti. Byla tam spousta slavnostně oblečených lidí, ale bohužel ti se v tom davu nejhůř fotili, tak aspoň něco málo, co se mi podařilo zachytit.

A ještě nějaké drobnosti z ulic. :-)
Dvě z hlavních bran do Čínské čtvrti....

A úžasná kavárna!!

Garfie 3m sněhu
, ať si to syn užije.
Já opět svoje oblíbené téma, Garfie,- ale už jsem to zapomněla - poznají se od sebe Japonci a Číňani navzájem? Myslím sami mezi sebou a na první dobrou, nebo třeba váhají?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.