Postřehy z Japonska
Garfie ty schranky opravdu nejsou lecjake
A schody... no nechtela bych tam denne chodit s nakupem, at to vypada jak chce zajimave. Existuje v Japonsku nejaky "Rohlik"?
Garfie Ale ňuňuňu! ![]()
Garfie tak osobni pozvánka a volný vstup, to už je skoro povinnost na Oktoberfest jít ![]()
A kanálové poklopy jsou paradni
Garfie To je vtipná náhoda, taková jediná atrakce o níž moc nestojíš a zrovna vstupenka:D. Ale určitě tam bude dobré pivo! To jsi dostala od nějaké známé nebo že jsi šla fakt okolo?
Kokoska Existuje, ale má bohužel pro mě jen stránky v japonštině. :-) Ale tyhle dvě ulice jsou naštěstí obě přístupné autem, každá z jiné strany. Jinak je tady teda fakt hromada domů, ke kterým se autem nedostaneš, taky jsme jeden takový měli vyhlédnutý. A mimochodem, příjezd k našemu domu je jedním z důvodů, proč se pořád bojím řídit.
Karja Od kamaráda!
(rsp. od manžela kamarádky, abych byla úplně přesná). Na prd je, že muž je pořád na služebce a já jsem sama doma a akce je od sedmi večer. Jako ne že bych nemohla nechat děti samotné, ale je to trochu nešikovný a nemám moc motivaci tam jít.
Garfie Jo, tak to chápu veškeré okolnosti. No pokud je to blízko, tak se tam jdi jen otočit;-)
GarfieKvůli reportáži pro nás by ses mohla trochu obětovat.
milujem túto tému ![]()
Sweet Potato Tak jsem se neobětovala (měla jsem tady nějaké rodičovské povinnosti, protože mladej ve škole prakticky propadá, vypadá to, že tři naprosto rozdílné cizí jazyky jsou na něj víc než dost), ale napravím to a zítra jdu na prohlídku do Kirin pivovaru!
Včera jsem se opět toulala v přístavu, tentokrát z jiné strany, než jsem (a vy se mnou) zvyklá....
privátní lodě

Staré nástupní molo (funkční)

Sídlo přepravní lodní společnosti

"Red brick house", který sloužil před sto lety jako skladiště a celní správa, dnes předělaný na komunitní a nákupní místo....

Mořský "autobus" ![]()

A obchodní dům u přístavu, ve tvaru lodi....

Garfie to je krásna architektúra. Hrozně mě baví jak jste po roce můžeš dávat fakt zajímavé fotky z relatívne blízkého okolí.
continuity Jako já jsem vlastně taky překvapená, Jokohama je strašně fotogenická!
A na dětské téma, dva super cool školní autobusy.

tohle je opravdu boží téma, a máš super fotky, díky moc!
Torrah Jé, děkuju!
Já už mám takový pocit plevelení, ale zase když už tady to téma je....a beru to tady v podstatě jako vlastní deník, už se těším, až si to po letech celé přečtu!
Garfie krasne a zajimave fotky, jen houst!
Mladyho je mi lito, neda se mu neceho ubrat?
Garfie Prosímtě jaký plevelení, ber to jako edukační činnost, kterou nám, zápecníkům, rozšiřuješ obzory :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje