Garfie dekuju!
Postřehy z Japonska
jerry Bylo to super, málem jsem plakala, když jsme odlétali. :-) Na to, že jsme dva dny před odletem měnili destinaci (=neměli žádné ubytování ani znalosti o okolí) se to povedlo dokonce mimořádně. Včetně toho, že se nám na večer před odletem podařilo koupit na lístky na Chicago! Jednou to teda vypadalo, že budeme nocovat v autě, v osm večer nám booking ukázal nejbližší ubytování přes 200 kilometrů daleko! ![]()
Garfie jak na Chicago? Jako na hokej :-)? Mě se Chicago spojuje jen s hokejem..
Garfie tak muzikál mě nenapadl :-)
Lenka22 Ale znáš ho? Bylo to i sfilmovaný, s Catherine Zeta Jones a Renée Zellweger v hlavních rolích.
Garfieznám, ten filmový jsem viděla. Ale šla bych i na hokej s Chicagem, asi radši než na muzikál
.
Lenka22 Já bych asi na hokej taky šla, ale teda na muzikál raději. :-) A dcera byla hodně nadšená (vůbec to nezná), byl to její první muzikál.
Garfie to je super, že se vám to takhle povedlo na blind!
Moc doufám, že do Cestování ještě něco napíšeš. Austrálie není nikdy dost ![]()
A dcera byla hodně nadšená (vůbec to nezná), byl to její první muzikál.
Tak to je skvělé, že se jí to tak líbilo.
Garfie Krásný obídek, někdy ti vyfotím náš korporátní:D I když manžel má fotku jídla z německé firmy v covidu teda a taky nic-moc. :D
andulka01 Já tam nechci moc plevelit, když už plevelím pořád tady, ale něco přihodím. Musím říct, že jsem se fakt vrátila nadšená, asi nejlepší dovolená, co jsem zažila (když teda nepočítám ty dobrodružné v Africe, ale ty bych si nezopakovala, hahaha). Pro mě je Austrálie taková jako Amerika v mých pubertálních představách, takže vlastně splněný sen i když pozdě a jinde.
A když už jsem tady dala oběd mého muže, přihodím ještě večeři.
Je zase na dalekém severu, kde, jak se ukazuje, je daleko lepší jídlo, než v tokyjském zálivu!!!

A nakonec specialita, ankimo, říká se mu někdy mořské foie gras. Jde o rybí játra, napřed naložená v soli, opláchnutá v saké a pak vařená v páře.

Chudák muž, vůbec to tam na tom severu nemá lehký! ![]()
Tabea A to jsem místo letos (teda loni) měla k narozeninám místo tradiční večeře v luxusní restauraci zalívaný nudle v nízkonákladovém letadle!!!
Garfie Ty jo, doufám, že tvůj muž aspoň chlastá, aby ten pestrej zdravej jídelníček trochu vyvážil!
Mluví ze mě závist. I jsem to ted ukázala muži, čekám, že na to bude myslet celej den:-D:-D. a hlavně u oběda, má polévku z mrazáku a asi bramborovou kaši s vajíčkem:-D
Garfie vaša dovolenka vyzerala že ste si to fakt užili.
A vidím že si teraz vlastne taká japonská slamena vdova. Ro tam bude muž teraz často? Musí to byť pre vás náročné. Ale ry si šikovná, mňa by z toho kleplo.
Fakt ťa obdivujem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje