Garfie Ta instalace skla na silonu je pěkná, nemají strach, že začne foukat? Se mi vybavila svatba, kde jsme zavěšovali 150 zkumavek s květinama na venkovní posezení a večer přišla bouřka.
Postřehy z Japonska
Kan No je to trochu odvážné.....:-)
A první Tokyo a digitální muzeum, fotky z muzea snad (až a výjimky) ani nemám, všechny jsou nějaké podivné selfie....![]()

Zvláštní budhistický chrám....

A pochopitelně jídlo! :-) Skvělá restaurace, ochutnávka saké
, ale zase jsem moc nefotila, bohužel, mám jen 2x játra, ta druhá jsou syrová, což je taková pochoutka na hraně....ale vždycky trochu ochutnám (teda v této konkrétní hospodě) a pokaždé skvělé.

Garfie ta první fotka s těma svetlama je skvělá, to bych chtěla na zeď normálně.
continuity Akorát tady ti to moc dlouho nevydrží, mění to barvy!
Taková tapeta z Harryho Pottera. Ale jo, je to parádní!
Garfie hm, možná by nebylo špatný mít celou ruznobarevnou sérii po bytě.
Garfie paradni vsechno
Garfievšechno je to krásný!
Garfie ty světla ![]()
Na druhý fotce ti foťák vtipně sežral kus auta, myslím. Moc se mi líbí ta stavba s venkovnímmi schodišti. No a játra, mňam (ano, miluju syrová játra)
andulka01 Haha, taky jsem si toho všimla! ![]()
A první víkend, výlet do onsenového města, ale po cestě slavný "daruma" chrám a taky horská svatyně Haruna. Obojí už jsem tu dávala, ale v lepším počasí! ![]()

Garfie vy ale mate jeste krasne pocasi! Tady je podzim letos teda take prijemny, i kdyz ne az tolik :)
moora Náhodou lilo jen ten jeden den, zato vydatně! ![]()
Dneska je nádherně, jsme venku jen v tričku
Ale jinak je to teď spíš aprílové počasí....
Garfie ty barvy!
Kokoska A to ještě nic není! Druhý den jsme jeli do Karuizavy, takový japonský Špindl
nedaleko Nagana a to byla pecka! Navíc i počasí nám přálo....ale v Jokohamě a okolí to listí teprve začíná....

Jedna z mnoha místních vilek...

Garfie tak to je vážně paráda! Japonská estetika mi moc neříká, ale ta příroda ![]()
Garfie to je neskutecny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje