Garfie Všechno parádní :-). A ta kabelčička top :-)).
Postřehy z Japonska
999 Kolik by taková kabelčička asi stála, co? ![]()
brrr
Haha, asi dost!!!
V China townu jsme měly zatracené štěstí a úplně náhodou jsme se nachomýtly k tygřímu tanci....

Garfie ten lampionový drak je úplně nejvíc!
andulka01 A to je tenhle ten menší ze dvou co tam mají! ![]()
Nádraží v Kyotu, architektonický zážitek, i když Japonci ho přirovnávají k typickému japonskému domu-v létě je v něm horko, v zimě zima. :-)

Sweet Potato To je hezký! Mě zase překvapilo, že včelka Mája je japonský seriál!
Jo a byla jsem dnes poprvé na Eisa dance, chystáme vystoupení tradičního okinawského tance na Japanese culture day a naštěstí je tam kromě mě ještě jedna cizinka! ![]()
Budu hrát na velký buben, můj part je tenhle, kdyby to někoho zajímalo. Cca od 1. minuty. Je to cool a dost mě to baví, jen ten buben je pekelně těžký.
Garfie hezky pane! ![]()
Garfie - zaujímavé, pekné, a ešte aj ten mladík taký sympatický !
Ale on má asi iný bubon, nie - v jeho podaní vyzerá ako pierko ľahký ! ![]()
Blanka On není tak hrozně těžký, když ho vezmeš na rameno, ale když se s ním chvilku taháš a ještě tančíš, už se dost pronese....
Garfie - tak to je mi jasné, mala to byť iba „ vtipná poznámka “ .Okrem váhy, pozerám aj na to, ako je bubon rozmerný - nebude jednoduché udržať ho na správnom mieste, a ešte sa k tomu vedieť aj takto ladne pohybovať .Ale - úbung macht den Meister , vy to zvládnete a my sa môžeme tešiť na video - áno ?
Blanka No to se uvidí podle toho, jak to dopadne! ![]()
Garfie ty vogo! To by som chcela vidieť. Budeš ohromne cool ![]()
Přeruším naše cestování dnešním nákupem, jsem úplně dojatá! (a k tomu mi kamarádky poslaly video z punče na náměstí, tak se mi to dojetí taky pěkně kupí!)

Garfie uteklo mi tu dost veci! Fotky jako vzdy paradni, nadrazi si dokonce pamatuju.
Divadlo letos prislo na buben?
Ono to na videu vypada jednoduse, ale bude to teda asi docela makacka. Taky bych to pak rada videla!
Kokoska Haha
To je vtipný přirovnání.
Uvidíme, zatím čteme s Rumunkou scénáře a je to pořád lehce pootevřené....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje