Garfie no teda! V tom slunci to jeste vic vynikne, nadhera!
Postřehy z Japonska
Garfie tak to je pecka ![]()
GarfieNádherný podzim! Já mám dojem, že letos u nás takhle krásně barevný ani nebyl. Nejdřív bylo všechno furt zelené (to vím, protože dcera měla do školy přinést nějaký hezky zabarvený list a furt jsme nemohli žádný potkat ;o) a pak všechno najednou zhnědlo.
Garfie to je taká krása, uplne pohladnicove
DruI to je fakt, že letos to rychle bylo pryč. Ale zase bylo dlouhou dobu krásně, příjemných dvacet
Syrový játra nedám, ale ten podzim je luxusní! ![]()
A nějaký ten onsen a horké prameny v dešti...:-)

A taky jídlo, super půvabná malá restaurace s lampiony místo světel a nejroztomilejšími sklenicemi na pivo, jaké jsem kdy viděla.
(druhé foto v pravo)

Garfie ach, vsechno vypada bajecne
Garfie Pěkné jídlo a vskutku roztomilá sklenice na pivo. Na první podívání jsem myslela, že je tam namalován slovácký folklorní ornament, ale při zvětšení je tam pagoda, tak je to jasný. Vlastně moje máma má modrobílé hrníčky s bonsají v podobném duchu.
Kan Je to spíš takový čínský styl myslím, ta sklenice. :-)
A přidám něco málo z návštěvy sopky a taky skvělého vodopádu, který už jsem sem taky kdysi dávala, je 70 široký a nejde o vodopád v pravém slova smyslu, ve skutečnosti je to unikátní pramen řeky.

A zpátky do Tokya, foťák jsem fakt skoro netahala! A když už, fotila jsem kámošku! ![]()

A naše oblíbená kuchyňská ulička :-) A nádherné nože!

A včera jsem vám cvakla, jak se v sousedství suší kaki. :-)

Garfie to kaki je dobry, a ty noze! Moc to slusi panovi, co drzi paraplicka a vejir (ci co to je, jak je tam ta japonka v krinoline a druha v kimonu)
Garfie ty vodopády si pamatuji. ![]()
Garfie všechno úchvatný
ovšem wagyu kabelečka, ta mi vskutku vyrazila dech
A TY NOŽE!!!
andulka01Jj, wagyu kabelečce jsem se smála asi deset minut, výborná!
Garfie ještěže jsem úspory dala teď do nábytku, jinak už jsem pokoukávala po kousku (australského) wagyu za nekřesťanský peníze ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje