Garfie Co mi to jenom připomíná? ![]()
Postřehy z Japonska
999
Nakonec to dobře dopadlo a škola je skvělá! Přivítali děti českou vlajkou
. Vládne tam hrozně příjemná atmosféra, prošli jsme si školu, v hodině matiky se museli zeptat, jestli mají hodinu nebo přestávku! :-) Jak mají vybavenou hudební třídu, to jsem v životě neviděla! Stejně tak se věnují výuce dramatu (to jsme taky zrovna chytli), mají i vlastní divadlo s podiem a jevištěm. Strašně se mi tam líbilo a klidně bych tam nastoupila hned! Normálně těm dětem závidím, to se s naším školstvím nedá srovnat. A obrazy ve výtvarné třídě, no to jsem vám měla vyfotit, neuvěřitelné!
Garfie to zní úžasně. Přeju dětem, ať jsou spokojené. ![]()
Garfie to zní dobře! A kdy děti nastupují?
Garfie tak to je super zpráva ![]()
Přeji ať se tam dětem hodně líbí.
Garfie Tak to je paráda :-). Když to tak tady čtu, nevydáme to? :-)
Garfie to jsou bajecne zpravy. Vezmou i syna?
Tabea continuity Mohučanka moora Děkuju! Syn ještě není úplně potvrzený, měl dnes pohovor za zavřenými dveřmi. Říkal, že se bavili o minecraftu...:-) tak nevím.
Evaeva Ještě přesně nevíme, měli by nám napsat, ale asi už v pondělí, pokud teda nenapíšou, že už zítra. :-) ale to nepředpokládám. Dcera prý přijde na zkouškové období, ale že ji nechají napsat všechny testy s ostatními a dostane jen slovní hodnocení, tak to jsem teda zvědavá!
999 No a víš že to mi už říkala jedna kamarádka minule na základě mých FB zápisků? ![]()
Garfie Tak nějaký zkušenosti už máme...:-).
Garfie držím synovi palce!
Garfie tak držím palce, ať to se synem klapne!
Evaeva continuity Díky moc, dám vám vědět. Původně říkali, že to bude i na několik dní, že by ho přijali podmínečně, tak snad rozhodnou brzy.
Garfie kdyz ho přijmou podmínečně, tak to už bude prijatej. To už to nevyhodí.
O jednu starost míň (určitě to klapne i se synkem, uvidíš - podmínečné přijetí je 50% úspěchu - a to by se muselo jó něco zvláštního stát, aby si ho tam nenechali).
A pokud se ve škole dětem líbí (o tobě nemluvě) už teď, tak to nemůže být pro začátek lepší.
A teď ještě to bydlení![]()
Garfie Snad budou děti spokojené, když ta škola vypadá na první pohled tak dobře. Držím palce! A pokud si se syn povídali o minecraftu, tak to určitě klapne.
Garfie Ta škola zní úplně úžasně! Když to půjde dokumentuj, já to budu ukazovat místním učitelům ;)
Garfie Držím pěsti!
Garfie Ty jo, to je paráda, ta škola! No tak mám zas co vyprávět na večer, že nejste takový magoři, víš co, pro samba predstava Tokia..... Normální blázni, vrhli se vstříc hrůzám velkomesta a ještě do toho zatáhli děti, vždyť tam nejde jít ani nikam do lesa:-D:-D....Tak to je super. Jako to by šlo vydat, blogy mi přijdou takový jak prekonany, dala bych to taky knižně, jen nevím jakou zvolit formu.....to tady někdo vymyslí, kdo hodně čte!
Garfie Ta škola zní úplně úžasně! Když to půjde dokumentuj, já to budu ukazovat místním učitelům ;)
Hahaha, nám říkala ve školce učitelka jak jela na stáž do Italie, a jak je to tady v Čechách vlastně dobrý, jaká to tam byla hrůza....tak ji říkám, no to jste možná zvolila špatnou světovou stranu k cestě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje