Mulen +7, teď je 19:40.
Postřehy z Japonska
Garfie tak hezký večer :) Zkusím si to zapamatovat!
Garfie to je misty i divocina ![]()
Karja No tady je fakt super, že kromě takových těch "parků" jako upravených, s cestičkami a tak je tu spousta i takových divokých míst, nebo většina těch velkých parků má obě varianty.
Děti ještě nenastoupily, snad od pondělí, čekáme na nějaké oficiální vyjádření, zatím jsme se tam byli jen podívat. Ale začínají v 8, takže kolem půl osmé už by tam prý měli být a končí kolem třetí až půl čtvrté. Obědy si můžou na místě koupit, jsou tam dvě nebo tři menu + různé sendviče a tak na výběr, nebo jsou v jídelně mikrovlnky, kde si můžeš ohřát vlastní jídlo.
No a když jsme u školy, napsali nám, že syn byl přijat! Prý v přijímacím dopise budou nějaké specifické podmínky přijetí (dostaneme ho asi v pátek), ale že už si získal jejich srdce a důvěru a my jako rodiče také a že jsme na ně velmi pozitivně zapůsobili.
Garfie to je bezvadny! Je milacek
Garfie Perfektní! Teď už je, ať tam jsou děti spokojené.
Garfie Ooo tak to moc gratuluji! To je skvělé. Tak to se konci docela pozdě, tak to snad ani nebudeš lítat jak hadr na holi a mezi cestami něco zvládneš udělat nebo se nekam podívat. Teď teda upneme všechny naši karmu na to příhodné ubytování!
No to je skvělý!!
držím palce do školy ![]()
Garfie foť, piš, sdílej, moc hezky se to čte, je to teď moje nejoblíbenější vlákno :)
bram Jj, já to mám taky ráda. Já te kamarádce třeba psala a co to je za řeku a jezdí se tam na lodích? A ona hned naposilala fotky a tak podobně i se koukala kudy třeba jezdí do práce a tak. Ona bydlela v hrozne dire, tak to bylo takové zajímave, že jsem si třeba říkala ty jo tři hospody tak hned co dělá o víkendech a tak:-D:-D
Garfie tak to je opravdu nádherná zpráva s tím přijetím.
Dopadne to určitě dobře i s tím bydlením.
Garfie z budoucnosti si snad zapamatuju
, ale já mám paměť hroznou, fakt hroznou![]()
Děkuju všem, moc se mi ulevilo a hrozně mě škola potěšila, to vyznění bylo moc hezké!
moora Děkuju a miláček pro tebe vyfotil speciální foto, hned ti ho jdu poslat! ![]()
Garfie ty parky vypadají moc příjemně
Garfie Tak to je paráda s tím synem, moc vám všem gratuluju :-).
Garfie já synovi věřila, podle toho, co píšeš, je skvělý, umí udělat dobrý dojem. Super zpráva!
Garfie jeeeej, super správy, gratulujem aj k prijatiu syna. Ste skvelí, keďže ste tak super zapôsobili. Určite bude super, keď budú spolu na škole
Děkuju všem moc! Už jsem vám říkala, že tu bylo zemětřesení a děti byly zrovna samy doma? My byli v hospodě, sociálku na nás! Jen nám poslali sms, chudáčci malí. ![]()
A ještě mám dneska super úplovek z obchodu, miniaturní tortily s quacamole pro jednoho (teda spíš pro půlčlověka, má to celé tak deset centimetrů na výšku max.)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje