Janulik03 ja naopak. V Japonsku jsme byli skoro 3 tydny, ale po fotkach a popisech od Garfie mam pocit, ze jsme tam vlastne nic nevideli!
Postřehy z Japonska
Garfie ta hala je krasna!
A teda celkove je vse, co sem davas, moc zajimavy. Ja sem obvykle nepisu, ale kochat se sem chodim!
Janulik03 ja rozhodne nebydlim na druhem konci sveta! ![]()
![]()
Karja tak 0zero7 by mohla
......
A tiež Friga
Cestopisne sem myslis? To muzu, kdyby byl zajem, ted to mam trosku volnejsi v praci nektery dny. Je tady krasna priroda a par zajimavosti.
0zero7 zájem rozhodně je!![]()
Friga to nie, ale zaujímavé tam to je![]()
0zero7 určite áno ![]()
Evaeva Janulik03 Ok, a muzu to psat do Japonskyho vlakna? Nahodte mi nejaky temata co vas zajimaji? Napada me kuchyne, slozeni obyvatelstva, klima, cestovani v Kanade a z Kanady, priroda, nastrahy socialnich interakci a treba taky financni dostupnost vlastnictvi nemovitosti a podobne. A drby z provincniho parlamentu ha ha.
Garfie by se k tomu mela vyjadrit taktez, at to tady neplevelim :)
Garfie tvoje fotky jsou naprosto uzasny!![]()
0zero7 já to zvládnu i tady, ale nevím, co ostatní
Mně zajímá všechno, k tomu, co si napsala, taky příroda, architektura a musíš si sehnat nějaký děti a dát nám taky vhled do školství ![]()
Normálně si založ svoje vlákno. Bude to přehlednější.
Což mi připomnělo, že tady mám ještě jednoho Raymonda, dům pro místního obchodníka. Stojí dnes na zahradě muzea umění, ale bohužel, když jsme tam byli, byl zrovna zavřený, ale je hezky vidět dovnitř. Je to neuvěřitelně prostý dům, vlastně taková lepší chata uprostřed zahrady. Moc hezké!

Friga soudě dle cestovatelského vlákna, z Finska by stačily fotky ![]()
Friga Jestli nechceš finský vlákno, tak víc přispívej do Cestovního, třeba i takový ty místní zajímavosti, to vždycky od tebe hrozně ráda čtu.
Garfie japonsky dum a selske zidle?
Kokoska Český architekt žijící a pracující v Japonsku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025