Garfie to jo, ale ze by presvedcil mistniho obchodnika o nutnosti mit zidle? Ze ja se vzdycky chytnu toho "duleziteho" ![]()
Postřehy z Japonska
Kokoska třeba to obchodník chtěl mít v "evropském stylu"
0zero7 nástrahy sociální interakce
už se nemůžu dočkat! ![]()
a myslím, že sólo vlákno bude super!
0zero7 asi by to vlákno malo byť nové, bude to prehladne
Friga Ty toho znáš náhodou spoustu!
Takové náhodné perličky by byly moc fajn.
Garfie a jak je to ted, ma nekdo z mlade generace jeste to tradicni? Futony, nizky stolky, sezeni na polstarich... Mozna jsi to psala, ale moje hlava derava zapomina.
0zero7 udelej nove vlakno, bude to lepsi mit oddelene. Tesim se! Jestli by ti nevadilo trochu osobniho, zajimalo by me i to, jak ses tam dostala a tvoje profesni cesta. Ale nemusis :)
0zero7 udelej nove vlakno, bude to lepsi mit oddelene. Tesim se! Jestli by ti nevadilo trochu osobniho, zajimalo by me i to, jak ses tam dostala a tvoje profesni cesta. Ale nemusis :)
Souhlasím a budu moc ráda. Za vlastní vlákon a ta životní cesta musí být moc zajímavá. Ale samozřejmě, jak sama chceš 0zero7
0zero7 to je v pohodě. Tady máš sledovatele zaručený , ne jako na ig![]()
Evaevahaha, jsi mi pripomela ze uz jsem milionkrat slysela od lidi co me nasli na IG (vetsinou kdyz potkas nekoho osobne a chteji kontakt) ze pry "ale ty tam nejsi vubec" - davam tam fotky dost, ale zadny moc s lidma a urcite zadny kde sem ja, spis je to takovej foto diar pro me. Tak to mi je jedno kdo me sleduje nebo je hehe. To jsem jen chtela varovat, ze jsou obdobi, kdyz fakt nemam kapacitu :)
Garfie Ten dum je krasnej, jsem vubec netusila re architekt
Přidávám se do zástupu těšících se na nové vlákno.
A časovou vytíženost nemusíš omlouvat - to asi zná většina z nás, že někdy je to napjaté, jindy trochu volněji.
0zero7 super! Samozrejme podle tvych moznosti, necekame myslim nikdo pravidelny sloupek!
0zero7 sa teším
0zero7 super! Samozrejme podle tvych moznosti, necekame myslim nikdo pravidelny sloupek!
Nie??
CCC, to sú vecí ![]()
Janulik03 ty jsi prisna! ![]()
0zero7 tak se těším na Postřehy (nejen) z Kanady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025