Karja tak 0zero7 by mohla
......
A tiež Friga
Koukam, na me uz jste zapomnely, co!? ![]()
![]()
Karja tak 0zero7 by mohla
......
A tiež Friga
Koukam, na me uz jste zapomnely, co!? ![]()
![]()
MP Margespíš ty na nás ![]()
Jak se ti daří?
continuity Cau! Ja na vas vubec nezapomnela, akorat nemam moc cas. Od dubna jsem v nove praci (uz jsem kolikrat chtela napsat do radostneho vlakna, ale cim jsem starsi, tim jsem povercivejsi, takze jsem si vzala do hlavy, ze bych to urcite zakrikla
), jednou tydne chodim na kurz tvurciho psani tady u nas na community college, a ve zbyvajicim case se snazim psat, protoze jsem si na stara kolena konecne uvedomila, ze pokud nebudu psat, tak ze mne spisovatelka nikdy nebude!
Takze casu moc neni. V sobotu rano sedim v posteli, piju kafe a docitam Parfumanii, takze jsem v obraze, akorat holt moc neprispivam, protoze kdyz bych mela k necemu co rict, tak diskuse uz je vetsinou davno jinde!
MP Marge no tomu zakřiknuti rozumím, já zásadně aktualizují LI až po zkušebce. Ať ti to píše a hodně nápadů.
A co děláš, jestli se můžu zeptat? jak to dopadlo s tím podáním? Jsem hrozně zvědavá.
MP Marge tak to je skvělý...![]()
Jen pěkně napiš, co děláš, a my se s tebou můžeme radovat.
continuity Tabea No ale jestli to zakriknu a neco se posere, tak je to na vas!
Ja se tedy presunu do radostneho vlakna, at tady neplevelim.
MP Marge Tak to je super, mně stačí číst o tom sobotním ránu a věřím, že to směřuje tím správným směrem, držím ti palce do dalších dní, at přijde fajn období;)
Karja Diky, jsi hodna ![]()
Uplne vyhrano jeste neni; mam z duverneho zdroje, ze mistni prokurator po mne jede porad a snazi se mi ztrpcovat zivot. K tomu problemy s ex-sambem v Illinois... Zacala jsem se pro jistotu zase ucit spanelsky, abych se, kdyby na to prislo, mohla pripadne uchylit do Mexika ![]()
Ále nezapomněly....a je v tvém bytostném zájmu se občas ozvat, aby k tomu "zapomnění" fakt nedošlo
.
Každopádně je skvělé, že se ti vede dobře a že v sobotu ráno v sedm můžeš ke kafi číst novinky zde.
MP Marge jejda
veru, kajam sa ![]()
Ále nezapomněly....a je v tvém bytostném zájmu se občas ozvat, aby k tomu "zapomnění" fakt nedošlo
.
Mas pravdu, predsedo ![]()
Flakam to tady hrozne!
jerry ona v té posteli sedí, ne v sedm:D. Chudák celá znavená po pracovním procesu se z toho ještě v 11 ráno v sobotu sbírá....a ty takhle na níMP Marge
Ja se z pracovniho procesu sbiram cely vikend ![]()
jerry ona v té posteli sedí, ne v sedm:D. Chudák celá znavená po pracovním procesu se z toho ještě v 11 ráno v sobotu sbírá....a ty takhle na níMP Marge
![]()
MP Marge tak ale ja ty Postřehy z USA klidně založím
.
Klidně na nás můžeš testovat specificky žánr.
MP Marge Tak si psaní můžeš trénovat na nás. ![]()
Makara Sweet Potato No jo, jenze kdyz zacnu psat tady do vlakna, tak nebudu mit cas na nic jineho! A to ze me pak nastupkyne Stephena Kinga uz opravdu nebude ![]()
Zase je pravda, ze psat o soucasnem deni v USA by opravdu hodne pripominalo horor, takze bych se od zanru zase tak nevzdalila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.