Garfie tyjo!!! Tlapkám, a jak je vidět, tak postěžovat si v hospodě funguje všude!
Přiznám se, že u "tabulky s 28 domy" vůči těm jejich čtyřem jsem se docela zasmála.
Držím palce!!
Garfie tyjo!!! Tlapkám, a jak je vidět, tak postěžovat si v hospodě funguje všude!
Přiznám se, že u "tabulky s 28 domy" vůči těm jejich čtyřem jsem se docela zasmála.
Držím palce!!
Garfie Dobre, ze jste měli tu tabulku/přehled. Je to teda hustý, tohle je moje aktuálně totálně nejoblíbenější vlákno na celejch internetech ![]()
Myslis, ze to je proste tak, ze vás odmítaly ty realitky majitelů domů, víceméně "preventivně"? Já si snad projedu to vlákno zpětně, co vám vždycky udali za důvod, mě tohle úplně dostává, já neumím moc lhát, tak jsem od malička úplně fascinovaná světem výmluv.
Garfie tak z toho uz snad neco vzejit musi!
Garfie Teda to je zvrat. A snad konečně to naber správný směr. Taky tady moc ráda čtu. Jsi úžasná, že nám sem píšeš.
Garfie neutopila! Kdybys nemela tabulku, nikdo by ted nic neobvolaval. Tos udelala skvele, verim, ze nastal bod zlomu a v historicky kratke dobe bydlite!
Garfie
bomba! tak snad se dobre dilo podari![]()
Garfie ledy se pohnuly, třikrát sláva!!! Ta tvá tabulka o 28 kouscich, to je hotovej zlatej důl, moc bych si přála vidět, jak se na to HR teď tváři, když to obvolava a zjišťuje, ze je toho většina volna a s vámi jen vymetli.
MP Meri Jasně že preventivně. Já úplne vidím tu naši husu, jak někam zavolá, oni jí řeknou "cizinci? No já nevím, to se majiteli asi líbit nebude..." a ona místo aby zabojovala se začne uklánět a "gomen nasai, omlouvám se, že jsem vás obtěžovala" a za chvíli už je v takovém stresu, že už ani nevolá, jen nakukuje do jejich zázračné databáze. Ta bába cizince taky nechtěla, ale její kolega, co s náma byl spíš náhodou, jí vysvětlil, že jsme z Evropy (=nejlepší možná varianta gaijinů), trochu mluvíme a už jsme tam žili...
Malenge Na to jsem se taky ptala, ale prý všichni zachovávají orientální kamennou tvář a očividně si myslí svoje...:-)
Garfie zachovávají, zachovávají, myslím, ze u 15.telefonátu, jistě, nemovitost k dispozici, kdy byste se racili dostavit na prohlídku, zachovávat přestanou. Moc držím pěsti, ať to brzy rozseknete a mate nějaký pěkný nový domov ![]()
Malenge No myslí si o tom taky to co my, prý tam proběhla mimoverbální komunikace a taky něco na realiťačku v japonštině, jen mírně, ale přece.
Garfie držím pěsti!!!Teď to nabere obrátky![]()
Takže se asi ukazuje, že žábou na prameni byla realiťačka![]()
A jinak tě plně chápu (na tohle je rozbití talíře či použití ostrého slova až nedostačující).
Ale snad to konečně nabere obrat...
Garfie Tak snad se konečně štěstí vydá na pochod. ![]()
Garfie no hurá. On tomu jistě pomůže i jinej realitak, který se do toho trochu opře.
Dobře, že jste se nedali!
Garfie A člověk se té realiťačce diví, že se trochu víc nesnažila, aby se vás zbavila. Tak snad se ledy pohnou a bude kde složit kontejner :o)
Garfie Čtu to tady jako detektivku (promiň
), a ten obrat je fantastický a moc vám to přeju![]()
Jen mě napadá, jestli to nebude nějaká ztráta v kulturním překladu u té realiťačky, psala jsi myslím, že je Indonésanka (nebo Filipínka..)? Nevím, jak moc je to stejná nebo odlišná společnost než japonská, ale Japonci přece při celé své slušnosti a trvání na vžitých postupech musí mít nějaké jiné metody, jak se úspěšně dobrat k cíli![]()
Garfie jezis skvely!!!! Ja mam radost, ted uz se to pohne!!!!
Garfie ted budete ty baraky prehazovat vidlema!
Garfie držím palce ať dospějete ke šťastnému závěru a nastane čas na šampaňské
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.