Karlicka tak jarni prazdniny mam zaplacene od zari a rezervaci v kempu na pristi rok taktez. Nicmene pokud chci do rizikovejsi lokality musim pocitat s tim, ze dovolenou pripadne zrusim. To je cele.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu To neviem či dôchodcovské, ale keď nemôžem kvôli deťom na jar alebo na jeseň tak idem v lete niekam kde je príjemnejšie.
Karlicka Jestli chcete jen válecí dovolenou, tak úžasné moře je na Kypru. A doporučuju plavbu podél pobřeží, s koupáním z lodi klidně, to by se i dětem mohlo líbit. Totéž Zakynthos.
paktofonika treba na sumavu:-)
viktorka_od splavu Tak napríklad, ale bavíme sa teraz o dovolenke pri mori.
paktofonika to ti ale zbyde Chorvatsko, pevninske Recko a cast Spanelska. Jeste Bulharsko, ale tam bych ja uz k mori nejela.
continuity A čo Taliansko?
continuity pevninske Recko?U nas byvaji ctyricitky naprosto bezne v cervenci,ja to tedy mam rada,ale nevim co si tim chtela rict..?![]()
Kokoska myslite Severni Kypr?
Zarinya ja tam u vas byla v srpnu a zadne ctyricitky se nekonali. Zato na Rhodosu bylo 40 stupnu ve stinu jeste v pulce zari.
continuity tak pocasi je promenlive,snad neznamena,ze kdyz v srpnu nebyli,ze nejsou.:-)
Mohučanka mne vzdy skvrny od krvi isli dole len premachanim v studenej vode. Ale ak ju chcete oprat celu, tak by som najprv rucne v studenej vode krvave miesta, potom v pracke s gelom na to urcenym. A potom pripadne impregnacny sprej.
continuity Já jsem na pevninským Řecku v sprnu taky byla a málem horkem chcípla. Blbej nápad to byl
Jinak to bylo krásný.
coralline obvzlast ve meste ,takovych x km od more je to vyzivny.![]()
v řecku je to hezčí (mnohem)
S tím si dovolím nesouhlasit. Turecko je taky krásný. Ohroženě jsem se necítila (ale už je to pár let zpátky). A horkem jsem málem chcípla taktéž ![]()
Zarinya ja se nebudu hadat, Recko klidne z letne dovolene skrtnete. Chtela jsem tim jenom rict, ze pocasi na Chalkidikach je jine nez na Krete. 40 muze clovek potkat i ve Splitu, uplne se tomu vyhnout neda, leda tak u Baltu.
A já jsem se včera z Řecka vrátila (heč)
dalo se koupat, akorát mi přijde absurdní, že jedna část mojí mysli se ještě válí po pláži a druhá řeší vyčištění lyžařské bundy ![]()
continuity a proc se musime hadat?
Jen ja bych rozhodne pevninu nedoporucila nekomu v cervenci nebo srpnu jako chladnejsi dovolenou,to je vse.
Mohučanka zavidim.:-)
Zarinya nooo, v pohoří Olympu jsme v srpnu našli i sníh! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje