Karlicka ne, myslela jsem netureckou část.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karlicka v řecku je to hezčí (mnohem) a určitě i klidnější. taky dražší (resp. za stejnou cenu míň muziky). já bych jela do toho řecka
edit: jak píše výš continuity
Tos asi byla v tom Turecku v leda v tom lacinym rezortu s průjmem a vlnama jak jsi psala, v Turecku je to něco jínýho, ale že je to mnohem hezčí v Řecku může plácnout akorát absolutní Neználek
Mohučanka no,tak zrovna nedaleko Olympu mame dum,veskere pribuzenstvo,ale holt o tom pocasi vite vic,no.:-)
Ale je to tady takovy typicky cechackovsky, vsechno je blby, tam bych nejela, moc vedro...vetsina chytrejch jak radio, ale chyba bude ve vas, neumite najit spravny misto...a to se da najit mimo extremu samozrejme kdekoliv![]()
Mutziputzi presne tak, ja se jen bavim a tise zadnu, co za moudra tu padaji
jinx Jj, je jedno Recko, jedno Turecko, jedno Chorvatsko a kamkoli si vyberes, na vsech mistech je to tam stejny...uplnej Travel Channel tady![]()
Zarinya jezis, vzdyt mohucanka píše jenom, ze tam našli v srpnu snih
turecko je krásný a je tak velký, ze je jasný, ze má místa krásný a min krásný, jako asi kazda země
Mutziputzi recko jsem srovnavala s egyptem, nikoliv tureckem. tam jsem v zadnym resortu nebyla, tudiz neposoudim.
Potrefenáhusa ja byla ted s pribuzenstvem ve vile u antalya a bylo to teda ... no zajimavy, uplne neco jinyho nez istanbul nebo z druhy strany van a hakkari ![]()
Prosim tedy o nazor, zda byste vy jely/nejely s detmi do Turecka. Vlny, prujmy a vedro nechme stranou. Jde mi o vas pocit z "bezpecnostni situace".....
viktorka_od splavu totez, stale srovnavas nesrovnatelny
Lilly_Ku já končím tím vanem, dole u moře jsem nebyla. Ale já bych na ty valeci dovoleny u moře umřela, ale verim, ze když to někdo snese a má to rad, tak si to asi užije.
Potrefenáhusa ja nekde pisu,ze to potrebuju prelozit? Nevim,jestli je neco divneho najit na Olympu snih,kdyz ma 2917m,to ovsem neznamena,ze v nizinach neni 40st.
ja tam loni zazila v cervenci 16 st.presto podle toho neposuzuju,kazdorocni pocasi.
Zarinya
no vypada to trochu, ze potrebujes přeložit, to přece nikdo nerozporuje...
Karlicka Naprosto bez obav, jezdíme do Turecka pravidelně, letos po šesté. Vloni s 12 letou vnučkou, předloni s 5 letým vnukem. Ani jednou se nám nestalo, že bychom měli pocit nebezpečí.
S oběma jsme byli v Bodrumu, tedy v letovisku Gumbet, je to klidný záliv, takže žádné vlny, pro děti ideální vstup do moře, postupná hloubka. Pláže s hrubším pískem, totéž platí pro dno moře. Občas se objeví nějaký ten kámen, ale dají se vybrat místa, kde je majitelé hotelů zasypali drobným štěrkem a tím je zakryli.
Co se týká jídla, nikdy jsme neměli žádné zažívací problémy, a pokud netrváte na prázdninových měsících, tak ani vedro nebylo. S menším vnoučetem jsme byli od 8.6. , s vnučkou už těsně před prázdninami a i to větší teplo se dalo přežít. Hotely jsme klimatizované, jídelny většinou taky a u moře vane příjemný větřík a moře vás ochladí.
Sami ale raději jezdíme ke konci září, moře je krásně teplé, jen dny už jsou na úkor nocí podstatně kratší.
Potrefenáhusa tak,ne,ale dekuju za ochotu.![]()
Potrefenáhusa dík.
Já myslím, že Turecko je na válecií dovolenou docela idealni, do Egypta, do takových těch levných all inclusivu, bych nejela. Kypr je super, v turecké části jsou krásnější pláže a méně turistů.. Ale není tam úplně levno, teď myslím tu "řeckou část". Jinak v létě hrozny vedro a někde i sinice, to je minus. S dětma bych tam klidně jela.
Hezká váleci dovolená může být i v Bulharsku, kamarádka si to chválí.
šmarjá, to vážne všetci máte zarezervované letné dovolenky? Mne dnes príd muž s deťmi z prvej polovice jesenných prázdnin na halloweensku párty a potom zajtra odídu na zvyšok prázdin niekam, čo dnes vymyslia ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje