Ne, my ne, a asi ani v létě nikam nepojedeme ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa no, vy budete mať iné zábavky ![]()
slniecko Vy máte ještě prázdniny? To neni fér!
Potrefenáhusa Já na válecí dovolený taky nejsem, ale pravda je, že po letošní a úžasný Kanadě, která byla hodně plánovací, putovací a přejížděcí, jsme si oba s mužem říkali, že by nám nějaký týden někde v rezortu, kde bysme nemuseli nic řeši, vymýšlet a plánovat, nosili by nám nosili drinky k bazénu a hlavní starost by byla, kam půjdeme večer na pláž na večeři, vůbec nevadila :-).
dzizisketa Som nejakú dôležitú informáciu premeškala? ![]()
Ale ne, ale my vždycky tak v březnu nebo v dubnu se řekneme "a co budeme dělat v létě?" a pak to nějak vymyslíme. Vzhledem k tomu, že nejezdíme nikam do zahraničí, tak se nám vždy podařilo to, co jsme chtěli, ale myslím, že ani s dovolenou k moři nebo do ciziny vůbec by to nebyl taky problém.
paktofonika Taky přemejšlím!
dzizisketa no, keď boli deti malé, tak asi po dvoch fiaskách s ochorením deň pred cestou sme si zvykli na štýl cestovania - sú zdravé? Dokonca obe naraz? Ideme! No a nejako sme si zvykli, že to úplne stačí. Niečo je vždy ešte voľné (napríklad po tých, čo im to dieťa ochorelo deň pred cestou
), dokonca sa vždy dá celkom slušne vyberať.
Já si taky myslím! Pokud někdo nechce to přesné místo nebo nemusí plánovat dovolenou rok dopředu kvůli zaměstnání, což my naštěstí nejsme ![]()
slniecko tak kdokoli z nás muze onemocnet ze dne na den a pak je jedno, jestli mam hotel zamluveny pul roku nebo tyden....
Jeste nejake nazory na bezpecnost v Turecku?![]()
Karlicka Ničeho bych se nebála, s dětmi bych možná Istanbul vynechala, u moře je stejně bezpečno jako na evropských plážích.
Karlicka Turecko mi přijde jako bezpečná dovolenková destinace (jak jsem psala, možná víc než Paříž).
slniecko Klid, letní dovolenou ještě neplánuju ani zdaleka...![]()
Sweet Potato No DĚTI na Slovensku mají podzimní prázdniny týden, ale nejsem si jistá, jestli je to výhra i pro rodiče ![]()
My sme plánovali si prenajat ubytovanie v taliansku na celé dva mesiace, ale teraz sa nám začína všetko meniť, tak možno sa ani na dovolenku nedostaneme. A to som sa tešila už teraz. ![]()
Garfie Sweet Potato no, normálne nie sú tak dlho, ale teraz do toho padol ešte "výnimočný jednorázový sviatok" 30.10. - sté výročie podpisu Martinskej deklarácie, ktorá schválila pridanie sa Slovenska do Československa, tak to proste väčšina škôl zabalila rovno na celý týždeň. A áno, dovolenku škriabeme z posledného.
Kde koupím dneska v Praze bílé látkové ubrousky? Stačí úplně obyčejné. Díky
999 ja na jeden vecirek kupovala v Maji, uplne nahore byvalo (je?) neco jako tesko home, tam je meli, ale je to uz dyl.
jinx Super, díky, jedu tam :-).
Tak v My je nemají :-(. Má někdo jiný tip?
999 nastrihaj postelnu plachtu, ale nie tu natahovaciu. ![]()
prepáč, strašne sa mi chcelo ťa poštuchnuť
, neporadím, tak rýpem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje