Mutziputzi šikovná ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz moje pračka ani 90 nemá....všechno leru na 40, ručníky na 60.
Fakirka moje jo no, i sem si ji vybrala, aby měla.
Ounz měnnějaknnenapadlo, že by mohla nemít. Zjistila jsem to při prvnim praní![]()
Fakirka aha ![]()
Peru všechno na 40. Žádný choroby z toho nemáme.
viktorka_od splavu ja ji nemam ne kvuli spotrebe. Nemam na ni misto, ale hlavne mame suchy vzduch a to suseni pradla dost pomaha. Navic ja peru tak, ze to tam rano nastrkam, nastavim si casovac a vecer az vyridim vsechno urgentni povesim. Kolikrat to je v pracce i dve hodiny. Susickou by se to neumerne natahovalo do noci.
Ponozky paruju jenom jednou. Kdyz je nekdo povesi spolu, tak to roluji uz kdyz to sbiram.
continuity aha tak já odpoledne po práci vyperu dvě až tři pračky pokud je potřeba. poslední teda tak, abych večer než jdu spát hodila do sušičky a vytáhnu to ráno jak vstanu, když není čas tak až odpoledne, ničemu to nevadí. je fakt že jsem ta líná hospodyně, takže těch 8-10 praček týdně:D
Tuhle diskuzi mi posílá samo nebe. Už skoro měsíc mám v prádle dětskou bundu, co se smí prát jen na třicet a pořád nevím, s čím ji vyprat. Na třicet neperu nikdy nic. A hele, někdo tak pere všecko
Ručníky na čtyřicet, ble ble. Mně se zdá, že pak hned smrdí jak zmoklej pes.
Mam chut zapnut pracku, ked uz teda ZAS nespim ![]()
žluťásek Já nesmrdim, žádnou patologickou mikroflóru na sobě nemám, v dole nepracuji, takže moje na 30/40 prané ručníky jsou čistý jak lílium a voní a já mám pocit občansky váženého ekologa a ekonoma![]()
Janulik03 zkus toto http://www.bilysum.cz/44/![]()
Mutziputzi my zas používáme ručníky víc dní po sobě, postel rozhodně nepřevlékám každý týden a občas si dokonce vezmu stejné triko dvakrát, takže můžu mít taky pocit ekobioženy ![]()
žluťásek já ručník klidně tejden, povlečení i měsíc, triko si taky dvakrát klíďo vezmu, co tam máš dál?![]()
Mutziputzi kalíšek a látkový vložky? ![]()
žluťásek seš lepší!![]()
Taky peru na 30-40`C. I ručníky. všechno.
Na 60 jen občas, jen manzelovo hodně špinavé pracovní hadry,jako montérky apod.
Mimo zimy susim na sluníčku nebo nad kamnama a v podkroví.
Už skoro měsíc mám v prádle dětskou bundu, co se smí prát jen na třicet a pořád nevím, s čím ji vyprat.
samotnou?
MP Meri no jinak mě napadá už jenom vyhodit? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje