Ounz tak user friendly to teda neni no
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu tak moje máma nemá třeba ani chytrej telefon...
Mutziputzi google vydává různý věci, ale bordelu a šťávě všude se obávám člověk stejně nevyhne

Mutziputzi možná to po prvním použití poletí do tříděnýho ![]()
Mutziputzi Holt na některý věci je lidská ruka ten nejlepší verk. Zkoušela jsem jeden podobný a je to nanic, půlka zrnek rozmydlená. Jako šťáva okolo zas tak moc necákala, ale stejně pak člověk musel dovybrat ze zrnek ty bílé blanky a ze slupky i dost zbylých zrn. Zůstávám u ruční práce.
nebo tohle do předsíně bych mohla pořídit
Potrefenáhusa Neumím si představit, že by to moc fungovalo. Zrníčka myslím vždy povolí dřív než ty přepážky.
Potrefenáhusa to je potom se darkem jednoduchy:-) nekteri by ale potrebovali ten verk pridelat na ten telefon![]()
viktorka_od splavu jako chytrej telefon? V žádným případě, doufám, že ta stará tlačítková nokie bude sloužit co nejdýl, jinak se pujdu rovnou picnout!!!
Potrefenáhusa tak da se koupit i nova.. ale mne to prijde skoda. pokud neni stoleta dementni starenka..
viktorka_od splavu neni, ale je naprostej počítačovej antitalent, já na to nemám nervy, fakt ne (navrch jí to nejde vysvětlovat pořád na dálku, na všechno má napsaný poznámky, i jak přidat přílohu k emailu a aby měla ještě k mobilu manuál a třikrát denně mi volala ze starýho, že něco zmáčkla a neví, co má dělat, to fakt ať si nechá obyčejnej na telefonování a smsky
nebo tohle do předsíně bych mohla pořídit
Tak do předsíně je už lepší rotoped, při nepoužívání lze využít jako němýho sluhu.
Tohle ne.
viktorka_od splavu Znám i lidi mladší než já, co spokojeně žijí s tlačítkovým. A nejsou to jinak žádní odpůrci pokroku ani ekopozéři.
viktorka_od splavu moje babička není 100letá ani dementví, ale smartphone prostě nechce, není zvyklá používat telefon na nic jinýho než na volání, max. krátkou SMS, má víc jak 10 let starou fungující tlačítkovou Nokii a prostě fakt nechce, nevidí důvod, má jiný zájmy. Novym telefonem bych jí 100% jenom naštvala, že kupuju pí*oviny.
Dost nutně bych potřebovala vědět, co dát rodičům k Vánocům, když špatně vidí, špatně chodí, špatně slyší, domácnost mají vybavenou vším, co potřebujou a fotky pravnoučat (dárek, ze kterého mají radost a chtějí ho) dostanou od mladých.
zrovna čtu, že vyšlo CD Dobře utajený Miroslav Horníček. 30 hodin mluveného slova. Nelíbilo by se jim to?
Potrefenáhusa no my mame takovych exemplaru “na starost” nekolik a je to ruzny, tak sama vis co je lepsi.. tatinkovi nema cenu nic, tam je to marny, u maminky se snazim aby drzela krok a nezblbla uplne, sok byl kdyz jsem zjistla ze byt s PC zachazela bezne, tak zacina mit naopak s trivialnima vecma potize.. a to nema ani 70:-( ale FB ma to zas jo
no a druha maminka, tjo, podobny pripad jako tvoje, ale sama chce a furt neco resi, babky si posilaji fotky a recepty a tak.. ale je to samozrejme narocny
Mutziputzi to je dost přesný
OliveOyl hm, tak to by se mohlo libit i u nas, jenze by si to nemeli na cem pustit![]()
viktorka_od splavu mojí mámě je 75, senilní neni, ale tohle pro ní neni, ani by jí to neudělalo radost.
viktorka_od splavu a máma ani s tim počítačem skoro nepracovala, byla zubařka a než šla do důchodu, což není moc dávno, pár let, tak měla pořád v ordinaci starou plečku s t602, kam se nahrávalo na diskety. Byt jinak technicky celkem o dost schopnější než já, tak tyhle informační technologie ji uplně minuly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje