"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 10:59

paktofonika vůbec tohle nesleduju, ale kde maj nabíječky ti poradit můžu (v Tigerovi, mám docela spotřebu)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:04

continuity Super ďakujem. Tento vyzerá byť dokonalý. Chápem to správne, že obal je na 6/7/8 ten istý? Je to darček a potrebujem to na sedmičku. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:04

Potrefenáhusa Ako nabíjačka s mačkami? No tak to musím kúpiť  

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:06

paktofonika tak to bohužel ne :-( ale různý blikací, se srdíčkama, pruhovaný...teď maj pávy)

(když to člověk nosí sebou, je to na chvíli, ale to bohužel i ty origo)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:08

Potrefenáhusa Škoda :D Pôjdem to pozrieť, pozerala som tam aj kryty ale nič ma nezaujalo.

Ja mám taký obyč nudný obal a takisto to nesledujem. 

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:16

Potrefenáhusa ja tomu rozumim, ze mas starost. ale nemyslim si, ze to lze nejak rozumne vyresit. on je i ten mobilni telefon porad v kapse pro pripad, zeby se neco stalo, je dost scifi.

a ja odmitam zit s myslenkou, ze kazdou minutu se muze neco spatneho prihodit. a to urcite muze, muj chlap ma dost rizikove povolani i konicka, tak mam asi tu posunutou hranici vys.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:22

continuity no ten telefon v kapse jsem myslela u tý naší babičky, který bylo sto, nakonec se k ní na poslední dva roky nastěhovala máma, protože už to fakt nešlo, ale předtím to bylo co chvíli, že jí třeba bylo tak špatně, že se nemohla zvednout z postele, nebo upadla a nemohla se zvednout, takže musela počkat, až někdo přijde a podobně, fakt nějaký udělátko při ruce by strašně pomohlo, i sousedi měli klíče a přišli by.....ale vzhledem k tomu, že jsme každá dcerou své matky....

po mámě nevyžaduju, aby měla telefon každou minutu při sobě.....ale jednou za dva dny by se třeba mohla kouknout???

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:26

míva ASOS black friday? jakože třeba 20% na vše? nevíte? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:28
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:29

continuity naprosto souhlasim. ja teda strach mam, ale nikoho nenahanim protoze to sama fakt nesnasim. pokud se nekdo vydava na nebezpecna mista (jako D1 apod:-) tak se pak ohlasi ze je v poho

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:30

viktorka_od splavu a když se neohlásí?

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:31

paktofonika neznackovu nabijacku nekupuj, niekedy to funguje a niekedy nie. dost casto tie telefony prudia, ze im nevyhovuje kabel. hlavne tie s rychlonabijanim s tim maju problem dost casto.

49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:31

Potrefenáhusa no.. ja myslim ze clovek v takovym stavu co popisujes by snad zit sam nemel. i kdyz chapu ze to je tezky. kolega resi s maminkou a ona proste nikoho nechce, k nikomu nechce.. vecne jede sanita:-(

no a kdyby maminka spis sama dala vedet, to by neslo? nejakym oslim mustkem typu kazdy vecer napis jaky bylo ten den pocasi?

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:32
Reakce na paktofonika:

martek01 

​yep. to jsem viděla. ale to teda bude na vybrané věci..... šikla by se mi dvacka na vše ;-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:33

viktorka_od splavu to by neprokoukla hele

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:33

continuity přijde mi, že pruděj, když je ta nabíječka trochu poškozená, což právě tim nošením sebou se stane raz dva. Jenže pruděj i s origo značkovou, jestli teda se dá spolehnout na to, že je origo

49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:34
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu a když se neohlásí?

​tak oredpokladam, ze je v poradku. pac by se ozvala policie nebo tak.. ale ja samozrejme strach mam, jenze to je MUJ problem. hodit to za krk tomu druhymu jde jen do jiste miry. a protoze jsem mela fakt otresnyho stalkera strezim se to delat jinym

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:35

Potrefenáhusa my mame treba domluveno, ze po tech delsich strekach si volame. to je taky jedine, co v nasi rodine vice mene bezvyhradne dodrzujeme. pokud by se to nedrdrzovalo, je lepsi tu domluvu zrusit a rict, ze si volat proste nebudeme nez premitat, co se stalo, kdyz porad nevola.  

ale muz treba chodil lezt do hor a ten signal tam neni poradny kolikrat ani ted... v dobach predmobilovych se uz vubec nedalo ocakavat, ze kazdy vecer sebehne 1500 vyskovych do doliny k budce, aby se ohlasil, ze je zdravy. takze kdyz se neozve a na idnesu nic nepisou, tak predpokladam, ze je v pohode, jenom nema signal, nebo se mu zrovna vybil telefon.

49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:36

Potrefenáhusa tak z neorigo nabijecek mi jedna fungovala dyl nez tyden, uz za to prachy nevyhazuju. origo jedou jeste kdyz z toho uz zacnou lezt draty. to driv nevydrzim ja a vyhodim to:-)

jinak to noseni eliminuje power banka ktera ma ten konec uz zabudovany akorat sem ji pujcila decku a nehodla mi ji vratit

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:39

martek01 20% na všetko bola pred dvomi týždňami, sem tam je 20% zľava pri nákupe cez aplikáciu, ale to bolo tak pred troma týždňami :D