"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:40

viktorka_od splavu hele, težký s tou péčí je to hrozně moc, bohužel se o tom líp teoretizuje, když člověk v tý situaci neni. Ale někdy to jsou fakt víceméně hovadiny, kvůli kterým není nutná třeba nějaká ústavní péče nebo tak a zrovna tohle je věc, která by všem tu péči dost usnadnila, možnost zavolat si někoho rychle na pomoc.

no a k tý druhý části - myslíš, že když má někdo 3 dny mobil někde ani neví kde, že ho nějak přesvědčíš, aby ti každej večer napsal, jestli neprší?

Když mi máma hlídala kočku se psem a já zjišťovala, jestli se nestal nějakej průser, tak mi asi po čtyřech dnech nakvašeně odepsala, že stolice pevná a pravidelná, jestli se zajímám o tohle

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:41
Reakce na paktofonika:

martek01 20% na všetko bola pred dvomi týždňami, sem tam je 20% zľava pri nákupe cez aplikáciu, ale to bolo tak pred troma týždňami :D

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:41

Potrefenáhusa tak zjevne si delas starosti kde nejsou

a k tomu prvnimu to myslim resi jen soused/pribuzny ktery se denne zastavi. a neteoretizuju, taky mam/mela jsem oribuzenstvo

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:42

viktorka_od splavu ja si vzdy delala strasne starosti a mela jsem pocit, ze kdyz se budu bat, tak si to treba nejak odcinim a ono se to pak nestane, jestli mi rozumis... no a pak se to stejne stalo. tak uz si starosti radsi nedelam, protoze na tom to stejne nezalezi

a presne jak pises, je to MUJ problem.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:43

continuity Osobne používam iba značkové, ale mne tá originálna k Samsungu vydržala vlastne celý čas čo som mala telefón. Ten pre koho mám v pláne ten obal si na nabíjačky sťažuje furt (aj na originálne).

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:43

viktorka_od splavu uka tu powerbanku, prosím

no ale stejně to má ty konce dva, ne? Já mám některý už hrozný, lezou z nich dráty, ale pořád teda fungujou, ty z tigera jsou na chvíli, ale jsou moc hezký. Ale teď třeba jednu v práci, která nikam nechodí, mám už přes rok

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:44

martek01 No ja viem, naštve to. Počkaj do piatku a možno tá tvoja parka bude v akcii :) 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:45

paktofonika hele, od samsungu mi taky vydržela roky, ale ty iphoňácký teda rozhodně takový držáky nejsou.

Ale to jsem ještě nehrála pgo a netejrala je v kapse zastrčený do powerbanky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:48

Potrefenáhusa Tak powerbanku nosím so sebou tiež, koľkokrát len tak hodené v batohu alebo zmangľované vo vrecku  a nabíjačka drží. Teraz mám teda nový telefón aj nabíjačku, tá stará je ešte dobrá a pribalím ju k telefónu keď ho predám. A s takými čo vyzerajú ako šnúrky skúsenosti nemáš? Nevydržia dlhšie?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:50

paktofonika nemám, ale tam je prostě strašně kritickej ten bod napojení k tomu konektoru nebo jak se to jmenuje, a tam se bojim, že se dřív nebo pozdějc oláme všechne

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:53

paktofonika chci nejen parku ;-) ale jako bodlo by to :-D počkám

Offline 999
19626 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:54

Potrefenáhusa Můj otec mobil u sebe má a dokonce tam má nastavenou aplikaci, kdyby se mu udělalo špatně, tak to zvoní mamce. A když jsem tam byla teď na návštěvě, tak jí to začalo řvát, jakože je táta v nebezpečí a s ní to ani nehlo. Pokračovala v pití kafe a jen obrátila oči v sloup a řekla, zas to blbě zmáčknul....

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:56

jinak na ty ucely senioru, aby neco nekam zavolalo, se mi zdaji lepsi ty SOS naramky. hlavne se to opravdu da mi porad u sebe. velke riziko je uklouznuti ve sprse a tam asi s telefonem v ruce fakt nikdo neleze, ty naramky to eliminuji. ale nevim jaka je tak chybovost, to udela presne ten efekt, co popisuje 999  

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:57

999  no já jsem kdysi strašně dávno hlídala obrazy ve Veletržáku a tam měl taky člověk na krku něco, čim se dala přivolat ochranka...první falešnej poplach byl zadarmo a ty ostatní se myslim už strhávaly ze mzdy...

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:59

paktofonika tu textilní opletenou mám teď nově, očekávám zázraky

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:12

Prosim pekne, vy co jste nakupovaly v Deciem lonsky Black Friday.. Kdy Vam ty sety prisly? Ma smysl nad nimi uvazovat jako nad darkem, ktery ale budu potrebovat uz po 10/12? ..pokud tam teda vubec neco ulovim..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:15

Pavlena Mne to prišlo pred Vianocami. Minulý rok to bolo tak, že niektoré sety sa dali kúpiť aj keď boli vypredané, ale tie expedovali až po novom roku. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:16

Potrefenáhusa tak samozrejme uz se neprodava, jinak bych to neresila a koupila jich 10

neco takovyho, plus na tom prisavka kterou se pricucne k zadum telefonu, tzn s kablem vubec nehybes a nekroutis. ja neukroutila nikdy nic, ale zahadne se mi ztrati nebo octne misto dobre ta rozbita

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:22

viktorka_od splavu aha, už se neprodává :-)

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:32

999  presne, párkrát sme sa prebehli autom z práce domov, otec v skleníku klačí a presádza, telefon vydava zvuky sireny na celé okolie a on zufalo pozrie na nás a povie, neviem to vypnuť. 

Takže asi už aj my sme na tom podobne, dopijem kavu a potom volám naspäť. 

Vlastne už mi to ani nemože zvonit, lebo moj chytrý otec cez to červené tlačítko nalepil viečko z plastu, aby ho omylom nestlačil.