Renusatko tak u neceho vetsiho coz znaminko je, muze byt. Ja laserem odstranovala kozni vyrustky na znaminko mi laser ani nenabidli jen klasicke vyriznuti.A sport vadi dle toho kde to mas nemela by se kuze natahovat dokud se to nezahoji,aby to zas neprasklo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska me to parkrat vypeklo, jak mam ve zvyku vyradit kdyz dojizdim a pak preblikne zelena tak tam hodim zpatky kvalt.. no proste jsme si nejak neporozumeli. ale mozna to byl jen konkretni blbe nastaveny model
Karoleena čím jsi to prosím mazala? Já to mám na tváři, nevím jestli to bylo znamínko nebo něco jiného. Nevadilo mi vizuálně, protože bylo světlé, ale vystouplé a poslední dobou se mi při námaze nebo teplotě nafukovalo. Tak předpokládám, že vidět to i tak bude. Žádné doporučení po tom zhojení už jsem nedostala. Jen ochranu před sluncem.
Zarinya Sice už jsem měla v plánu začít se sportem, ale pár dní klidu navíc už mi nějak nevadí.
viktorka_od splavu mám automat, neřadím :) Ale jednou jsem měla náhradní auto s manuálem a start-stop, když jsem moje dávala do servisu. Tam jsem musela vždycky vteřinku dvě počkat, když to naskočilo, než jsem mohla zařadit rychlost a jet, jinak to chcíplo. Než jsem na to přišla, na pár křižovatkách jsem byla za blbce, kterej se neumí rozjet.
Kokoska tak super, uz ti nevadi popojizdeci na krizovatce:-)
viktorka_od splavu vadí mi, jak zhoustla doprava. Kolem je všude rozkopáno, takže toho víc jezdí přes nás, a dostat se od baráku asi kilometr na hlavní, to je ráno a k večeru o nervy.
Renusatko Aha, já pak dostala od dermatoložky takovej manuál, že to mám během hojení, dokud tam je stroupek, chránit před vodou (žádná vana, jen sprcha, nechodit do bazénu a tak), po odpadnutí stroupku pravidelně mazat čímkoli hodně mastným (v manuálu doporučovala mmj sádlo :) ) a každý den provádět tlakovou masáž jizvy aby se co nejvíc vstřebala, popravdě už si moc nevybavuju, čím přesně jsem to tenkrát mazala, mám všelijaký hodně mastný krémy na ruce, tak jsem nejspíš využila jeden z nich. Ale možná jsem tomu mohla věnovat ještě větší péči, jenže já to měla na zádech a blbě si tam vidím... :))
Od září mám odstraněná 2 znaménka laserem (obličej a břicho) a 3 chirurgicky (obličej, záda a ruka, byla hluboká), tak můžu srovnávat. Mě se teda jizvy obecně hojí dobře, tak jsem spokojená s obojím.
Po laseru jsem 3 dny zasypávala nějakým framykoinovým práškem a nemohla na to přijít voda (ani sprcha), kvůli znaménku těsně nad horním rtem jsem nemohla týden používat zubní pastu. Stroupky se mi odlouply asi po 10 dnech, jizvičky jsou hladké a pěkné. Mažu to konopnou mastí, když si vzpomenu, jizvičky postupně světlají, do jara tam prý nic nebude vidět. Makeup na obličeji jsem začala používat asi po dvou týdnech, po schválení dermatoložkou. Jizvičky jsou menší než původní znaménka a vypadají dobře.
Chirurgicky odstraněné znaménko mám taky na obličeji, bylo dost hluboké a začalo růst, takže jsem tam měla vnitřní i vnější stehy. Týden jsem chodila s náplastí na obličeji, jenže pak se mi pod ní začal dělat ekzém, takže (bez vědomí chirurga) jsem si náplast sundala a chodila s vlajícími mašličkami na obličeji. Teď to mám 14 dní od vytažení stehů, hned druhý den jsem mohla makeup a včera mě kosmetička pochválila, jak to mám hezké. Dokonce myslela, že mi to dělal plastický chirurg, ale je to vojenský doktor s čtyřicetiletou praxí.
Mám štěstí na lékaře, dermatoložka i chirurg prý patří k nejlepším v Olomouci.
Příští týden jdu na další dvě odstranění laserem.
Alena_In Mne udelal soukromy plasticky chirurg s ordinaci v opravdu dobre znejici adrese,tak strasne osklivou,velkou jizvu na ruce,ze mam vztek vzdy se nato kouknu.
(uz to bude skoro rok a vubec se to nelepsi.)
taky sem si do te doby myslela,ze plasticky chirurg musi umet sit,no ono ne,bohuzel.![]()
(reakce nato,ze kdyz je to hezke tak si kosmeticka myslela,ze plasticky chirurg.....)
Tak včera nainstalovali nové spotřebiče. Dnes ráno mne vzbudil blbým dotazem muž: hele co s těma příborama, jak se tam dávaj?
(košíček jsem zatím nevyhodila)
Jo a ještě jeden dotaz: kam byste šly koupit nové hrnce?
Sweet Potato muzes odkázat na pět stran odborné diskuze o priborech!
Potrefenáhusa To víš, si tu přečte, že naskáčou samy!![]()
Sweet Potato ozaj a skáču tam samé teda, či nie?
Máš predsa fungl novú, tak čakám......![]()
Janulik03 Ty spoléháš na to, že jsi daleko!![]()
Inak 7.12 idem do Prahy, tak ak by si sa chcela stret na kavu a dat mi jednu výchovnú, prijímam. Som tam do soboty popoludnia. ![]()
Janulik03 Platí!![]()
Sweet Potato ja jsem si koupila letos po prechodu na indukci tyto v Popaste a jsem spokojena
https://www.popasta.cz/zwilling-ps-sada-nadobi-twin-classic-4-ks/
( suplicek na pribory mi jeste porad, po mesici pouzivani, pripada lepsi nez kosik dole)
baltik Děkuju. To by mohlo být přesně ono.
Za jak dlouho tak chodí věci z Asosu v tomhle předvánočním období? Díky moc!
Renusatko Já byla na laseru v obličeji na znaménka, celkem na tři, jedno jsem si šla ještě opravit, protože mi po půl roce znovu vyrostlo. Pak mi vyrostlo jedno další znovu, kdybych nebyla líná, šla bych to zase "reklamovat", ale už se mi nechce, navíc to je to nejmíň ošklivé. Asi po týdnu jsem mohla dělat co chtěla, ale byla jsem na jaře, takže jsem to hodně zakrývala proti sluníčku, nicméně vizuelně se to hojilo strašně dlouho než to zmizlo zcela, klidně i půl roku jsem tam měla fleky - a to jedno teda nezmizlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.