"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi to i my v brne vime, ze salinou je potreba probehnout, aby clovek vystupoval presne kde potrebuje
hlavne se neloudat, bacha specham!![]()
viktorka_od splavu Ja sa teda priznám, že mne sa slovo Šalina tak zaužívalo, že tak hovorím aj metru
Ale len tak potichu aby ma niekto nepočul. :D
paktofonika slovo šalina je nejvic boží, ale metru tak, prosím, neříkej
v
Potrefenáhusa Mastna tyc!
Potrefenáhusa Ale to len tak pre seba zo srandy. Normálne používam slovo metro, ale keď hovorím o tramvaji tak sa mi často stáva že použijem slovo Šalina. Je to blbé? Musím niekde naštudovať zakázané slová: D
paktofonika blby říkat tak metru
Potrefenáhusa To hej, uznávam. Budem sa držať toho, že metro je metro aj pre seba. A mastná tyč je metro alebo električka?
Potrefenáhusa podzemní šalina? ![]()
Alena_In Děkuji moc za informaci. Já mám kdysi jedno odstraněné na plastice vyříznutím a asi dva malinké stehy. I když se mi to krásně zhojilo, tak si myslím, že na obličeji by to bylo dost viditelné. Uvidím, jak se bude hojit tohle. Zatím tam od včera mám černý kráter
.
Karja Já jsem dostala poučení, kde bylo napsané, že nějaký druh znamínka nebo útvaru může znovu vyrůst. Ptala jsem se na to paní doktorky a ta mi řekla, že tohle co mám já by to dělat nemělo. Je pravda, že nevím, jestli bych se do toho pustila v rámci reklamace.
Doufám, že to nebude potřeba.
Ounz U-šalina ![]()
paktofonika to je univerzalni, tim nic nezkazis![]()
paktofonika
ale ušalinu mají v Berlině ne? ![]()
Ounz podšalina!
Ounz No U-bahn je untergrundbahn alebo untergrundschnellbahn a to je proste metro.
Untergrundschnellšalina ![]()
![]()
![]()
Renusatko Tohle nebyla uplně reklamace, oni garantovali tolik oprav, kolik bude třeba. Já teda vyzkoušela jen jednou, nejsem si jistá, zda by to opravovali donekonečna:-D.
Na votoči někdo vystavil růžový/béžový cocoony 38 ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.