Jiná Realita tjo a jaká pěkná, uka!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu já peněženku nemám už roky, a klíče od auta jsou prostě velký, nic z nich oddělat nejde. když přihodím mobil velký jak cihla (zlatý můj mini tlačítkový samsung!), už je každá menší kabelka dost nacpaná :( klíčů od práce je asi pět. a časot nosím klíče od prodejen. kolega, který je nosí pořád, má asi půlkilovou hroudu klíčů
ale zas nemá kabelku.
Sweet Potato razím heslo vždy připraven (a fakt to všechno používám, a hodně lidí, co mají v autě papírové kapesníky a na můj bordel se dívají přezíravě, to již nesčetněkrát ocenilo
)
hm a znáš lidi, co nemají v autě ani papírové kapesníky? ani žvýkačky, ani balzám na rty, ani hadru na orosený čelní sklo, ani škrabku na led v létě, ani deštník, ani látkovou tašku na nákupy, ani...
no prostě noční můra, fakt!
viktorka_od splavu je úplně obyčejná, není ničím zajímavá, jen jsem nutně potřebovala černou a tahle stála jen asi tři stovky po slevě
slávu tu za ni nesklidím.
Jiná Realita ha, z mých od auta oddělat jde - takový reklamní gumový "očko", podle kterýho je ve své obří kabelce spolehlivě nahmatám a rozliším od malých klíčků od práce a malých klíčů od domu s plyšovou ovečkou-darovaným přívěskem. když nenahmatám chytnu rapla a jsem schopná to všecko otočit naruby a vysypat na chodník![]()
viktorka_od splavu aha, koukám, že jsem ještě zapomněla na hodně věcí, co tam mám
mám jelenici na sklo, bonbony proti spaní, škrabku tam mám taky celý rok. a sprej proti kunám. a náhradní kapalinu do ostřikovačů.
Jiná Realita chachaa, mám rezervy
ale ta celoroční škrabka je nutnost! protože do té doby se mi nashromáždilo doma asi tak pětadvacet škrabek, páč jsem tu uklizenou přes léto nikdy pak zavčasu nenašla a nutně si musela na benzince koupit novou...
Čím víc mám kabelek, čím víc je střídám, tím v nich nosím méně věcí ![]()
Jiná Realita sprej proti kunám? Tos mě překonala ![]()
Jiná Realita sprej proti kunám nemám, ale mám trychtýř na nalívání vody do ostřikovače, protože jsem jinak schopná zlít celej motor a do nádržky se netrefit.
viktorka_od splavu Vysvetlete mi ty raminka:-D. Batoh znam, abych ted do Prahy oprasila!
Pinot Noir já se tehdy zamyslela, rozhodla se na sobě pracovat
a z kabelky vycházela dezinfekci, kleštičky, pastelky, autíčka, náplastí a plno dalších blbin. Postupně jsem stav kabelky zredulovala na peněženku, klíče, mobil, kapesníčky a rtěnku, ale musím se hlídat, aby nenastala recidiva
Nepřej si vidět mou kabelku, tam je děsných krámů. Ale většina tam není záměrně, prostě se tam ty věci vždycky nějak vyskytnou. Takže bordel tam je, ale vůbec netvrdím, že ho s sebou potřebuju na dovolené ![]()
Dadoo nesnáším přendavání věcí z kabelky do kabelky!!! vždycky něco zapomenu.
a díky za plodnou debatu o šuflíku do myčky!
to já si věci z kabelky každý večer naopak vyndávám... i když si třeba druhý den vezmu stejnou... :-)
hm a znáš lidi, co nemají v autě ani papírové kapesníky? ani žvýkačky, ani balzám na rty, ani hadru na orosený čelní sklo, ani škrabku na led v létě, ani deštník, ani látkovou tašku na nákupy, ani...
no prostě noční můra, fakt!
Já, ani tu blbou tašku na nákup, páč ho už druhym rokem "prodávam".
viktorka_od splavu Vysvetlete mi ty raminka:-D. Batoh znam, abych ted do Prahy oprasila!
Někdo (já mám teda pocit, že to byla Benyka) cestuje s vlastním ramínkem na šaty, protože hotelová jsou taková a maková.
Sweet Potato ano, byla to Benyka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.