"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:48
Reakce na 711990:

Sweet Potato ja jsem suplik nechtela a ted bych nemenila. Dava se to tam fakt snadno a vyndavani je super. Na druhou stranu, mycka je hned vedle supliku s priborama, takze jen prendavam zleva doprava ve stejne vysce.

​já jsem šuflík nechtěla a i když už jsem si zvykla, tak ten argument že je dole víc místa úplně nechápu - protože samozřejmě je tam tím pádem míň místa na výšku. na skládání jsem si za těch pár let už taky docela zvykla, ale pokud to tam nějak naláduju/nebo dítě a rychle zapnu tak dobrý, horší když přijde kontrola a je to tam napřeskáčku

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:00

Potrefenáhusa Přesně, taky mě navnadili reklamou, a prd.

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:06

Já když sem v zahraničí, tak sebou nosim kromě peněz a mobilu ještě mapu, a tu knihu občas taky. Panč sednout si někam do kavárny a číst si je super..a třeba zpoza tý knihy pozorovat ten cvrkot 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:12

viktorka_od splavu jenže to místo na výšku zas tak nepotřebuješ - třetí řada nádobí by už nevešla stejně a nad hrnci a hrnky vždycky máš volno, které se využilo na šuplík a dole vleze o hrnec víc.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:17

Sweet Potato suflik na příbory je super, nikdy mě nenapadlo, ze by tento způsob ukládání priboru měl být otravný. Žádných lžic plných vody se neboj  

49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:18

Jiná Realita nee, já to dávám naštorc ale já mám třeba dvě pánve velký a hrnec malej a velkej a od všeho křidle

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:22

Jiná Realita hele mámina myčka je tak blbá, že pod ten šuplík na příbory se vejdou jen malý skleničky..vůbec je strašně blbá (oproti tý předtím) bosch nekupovat! 

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:24

jinx + alespoň jeden papírový kapesníček

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:27

Ounz Mala som Bosh a pod šuflík sa vošiel aj hrniec, ten stredný šuflík sa dá výškovo nastaviť 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:29

Ounz tak to do mojí vejdou i 3/4 litrové hrnky na čaj nebo malé talířky nastojato nebo plochý hrnec, nahoru.

a dole ty velké zavařovací sklenice (5l?).

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:29

Pinot Noir já se tehdy zamyslela, rozhodla se na sobě pracovat a z kabelky vycházela dezinfekci, kleštičky, pastelky, autíčka, náplastí a plno dalších blbin. Postupně jsem stav kabelky zredulovala na peněženku, klíče, mobil, kapesníčky a rtěnku, ale musím se hlídat,  aby nenastala recidiva 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:33

Lamicka já se takhle musím hlídat u všeho.

zejména moje auto je katastrofa.

jedu s matkou do brna. ona: ach jo mám tak suché ruce. (já: vytahuju z dvířek krém). ona: bože, začalo pršet (já: z kufru deštník). ona: jsem rozcuchaná. (já: ze šuplíku hřeben). ona: budu na tebe čekat. (já:knížku se zadního sedadla). taky tam mám náhradní svetr, boty, sušenky, nůžky, dvoje mapy, pastelky, učebnice němčiny, slovník, autodeku...

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:33

paktofonika no i tý máminý se leda dá vyndat ten horní šuplík..dost blbě.

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:34

Jiná Realita jo ty se tam vejdou, ale nahorů jen ty pidi talířky zpod kávy třeba, kastrůlek jen malej a naplocho..

Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:36

Jiná Realita Motorová kápézetka, správně.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:36

Jiná Realita to jsem já :)) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:37

Sweet Potato razím heslo vždy připraven (a fakt to všechno používám, a hodně lidí, co mají v autě papírové kapesníky a na můj bordel se dívají přezíravě, to již nesčetněkrát ocenilo )

49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:37
Reakce na Jiná Realita:

Lamicka já se takhle musím hlídat u všeho.

zejména moje auto je katastrofa.

jedu s matkou do brna. ona: ach jo mám tak suché ruce. (já: vytahuju z dvířek krém). ona: bože, začalo pršet (já: z kufru deštník). ona: jsem rozcuchaná. (já: ze šuplíku hřeben). ona: budu na tebe čekat. (já:knížku se zadního sedadla). taky tam mám náhradní svetr, boty, sušenky, nůžky, dvoje mapy, pastelky, učebnice němčiny, slovník, autodeku...

​a víš jak to naštve když máš auto kde to najednou nevleze? resp vleze, ale tak leda do kufru? takový ty šikovný odkládací prostory všude kolem sebe po ruce.. to neni vůbec samozřejmý

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:41

viktorka_od splavu já jsem si teď koupila takovou malou černou kabelku a jsem docela v problému, protože mám potíže tam nacpat : velký mobil, pudr, dva velké látkové kapesníky, balzám, karty, doklady, troje klíče (byt, práce, auto - ty nejsou malé), papírové kapesníky...ale jako je pěkná  myslím, že nenosím žádné blbosti, ale už jen ty klíče zaberou dost místa.

49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:45

Jiná Realita tam bych zvážila (na běžný nošení to neřeším, ale do minikabelek na večer apod jo) jestli nemáš ty klíče zbytečně s nějakýma velkýma kroužkama, přívěskama, klíčema od sklepa/garáže/starýho bytu atp.. plus u mě hrozně zabere peněženka, nemám ráda ty "dámský", nosím takovou co vypadá spíš jako číšnická, takže do minikabelek si beru jen drobný/kartu