Lamicka Ty si myslela kartou aha ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika mne to taky doslo az na druhy precteni:-)) a pro ty kdo nechteji nebo nemuzou sms tak doporucuju aplikaci Sejf, mozno platit mhd v brne i praze a nejake dalsi - a ta se da platit (dobijet) tou kartou platebni![]()

Moje myšofilní dítě si od Ježíška zapřálo deskovku, "kde budou myši." Nevěděl by někdo o nějaké? Tak asi od 8 let. Třeba aspoň figurka, že by byla myška. Máme Ducha, tam je myš, v Dixitu je pár obrázků s myškami a vím, že existuje něco jako Quoridor, tam je myslím myš a sýr. Tak kdyby vás napadlo ještě něco, budu moc vděčná. ![]()
quebrada ja bych se zeptala na zatrolenych hrach.
Nasla jsem tohle, neni to sice deskovka
quebrada Ve hře Blafuj je krysa, dala by se klidně nazývat myší. Je to rychlá hra, od osmi let určitě v pohodě.
quebrada Kdysi jsem v hospodě hrála (dětskou) hru, která se jmenovala přímo Myšky a byly tam myslím jejich figurky, ale jinak si k tomu bohužel nic nepamatuju.
quebrada Quoridor znám čistě strategickou, bez myší (staví se překážky soupeřově figurce) Jsou nějaké karetní myší hry, spíš pro mladší děti. Koukni na Zatrolené hry nebo třeba na hras.cz
quebrada No, asi je to hra spíš pro o chlup starší, ale těch myší je tam vážně hodně :o)
http://www.comicscentrum.cz/9788088152514-mysi-hlidka-hra-na-hrdiny.html
DruI Sweet Potato Mohučanka Pinot Noir continuity Všem vám děkuji, prozkoumám to! ![]()
u nás frčí karetní hra Bobří banda - a jsou tam i myši :-)
šedivá myš Díky, taky se podívám. Není nad informace přímo od zdroje, že? ![]()
A nebyly to bílý myšky? ![]()
quebrada Ještě jsem si vzpomněla, že před pár lety byla dost pěkná od Ravensburger, Cat &Mice, ale nevím, jestli se dá ještě sehnat.
quebrada ještě jsm dostala tip na tohle:
https://www.fantasyobchod.cz/mice-and-mystics?fbclid=IwAR3WPF3Ydb3STUy75yECdof5RY9wzq5S2QDCvXa3LgM4Oz7niEymwwYMi8w
slniecko Sweet Potato Jiná Realita Moc vám děkuji, vypadá to všechno zajímavě! Čeká mě dnes velmi myší večer při podrobném zkoumání ![]()
V dětském tématu by mě určitě převálcoval výběr jmen, tak to zkusím tady.
Nemáte prosím někdo tip na hezkou hru na tablet pro dítě (první stupeň ZŠ)? Ideálně bez nutnosti připojení k wifi.
Neviděli jste někde náhodou prodávat pánský svetr se vzorem nebo obrázkem lišky / lišek?
Z About You doročuje pouze PPL, jsem se dočetla, jde následně nějak u nich změnit, aby doručovali rovnou do Parcelshopu?
JankaM Já to sdělím řidiči, když mi volá že to veze
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.