JankaM Mne z PPL príde vždy mail, že mi to budú druhý deň doručovať a tam je práve aj odkaz, kde sa to dá zmeniť. Je to cez pplbalik.cz a prihlásenie číslom zásielky a PIN, ktorý je v tom maile.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
quebrada Ještě jsme se s úspěchem hráli s malými dětmi hru Myši v čokoládě https://www.mall.cz/detske-hry/albi-mysi-v-cokolade
Mam dotaz ohledne vanocniho stromecku: Jsem zvykla mit zivy, a pres vikend jsem se dozvedela, ze jehlicnany jsou pro psy toxicke, a ze jehlici muze zpusobit vnitrni zraneni, a ze kdyz mam doma stene, ktere vsechno zere, tak bych stromecek vubec nemela porizovat.
Nemam to z zadneho oficialniho zdroje, jen od kamaradu, kteri maji psa, tak by me zajimalo, jestli je to pravda.
MP Marge dej ho někam vejš, kam na něj nedosáhne a máš po starostech.
Koukám že chov mazlíčků v USA je narocnej
MP Marge dej ho někam vejš, kam na něj nedosáhne a máš po starostech.
On dosahne VSUDE, to je ten problem - je jako kocka!!! Ja mam navic na americke pomery malej, jednoduse zarizenej byt, tak ani nemam moc moznosti, ledaze bych dala miniaturni stromecek na jidelni stul
A ja jsem chtela velkej...
Rikam si, znam tolik domacnosti, kde maji psa i stromecek, a jeste jsem neslysela, ze by se pes otravil!
Ale jak se znam, tak asi pro jistotu poridim umelej, ac je nesnasim.
Pokud ten stromek nebudete jíst vy s přítelem, tak Chico taky ne, jak to tady popisujete ![]()
Koukám že chov mazlíčků v USA je narocnej
No, a to si predstavte, co bych se navyvadela s tim papouskem ![]()
Mimochodem, jeste porad o nem uvazuju ![]()
MP Marge hele, ale von takovej plast nebude zdravi prospěšnej 100%
MP Marge že by bylo jedovatý jehličí ze smrčku, vo tom slyšim prvně, ale některý vočesávaj a žerou

MP Marge
Pokud ten stromek nebudete jíst vy s přítelem, tak Chico taky ne, jak to tady popisujete
Good point!
![]()
P.S. Jo jo, a uz zase pacholek nezere; patrne doufa, ze zase prijdeme domu z pizzou!!!
MP Marge hele, ale von takovej plast nebude zdravi prospěšnej 100%
To me PRESNE napadlo, hned jak jsem to odeslala ![]()
MP Marge že by bylo jedovatý jehličí ze smrčku, vo tom slyšim prvně, ale některý vočesávaj a žerou
Vocesavaj ![]()
Tak kdyz Rufik prezil...
Potrefenáhusa no ale česaj ozdobičky, ne to jehličí, ne? já jsem psa, který by ožíral pichlavý stromek, ještě neviděla ![]()
Jiná Realita Ja taky ne, ale u toho naseho by me to neprekvapilo, on se fakt snazi "ulovit" a rozzvejkat (a sezrat) uplne vsechno!
Jiná Realita no ehm...já taky, ale trochu se bojim, že to asi letos uvidim...![]()
ale kočky (naše) teda vožíraj ...

MP Marge bacha na jmelí, to jedovatý je
Potrefenáhusa No prosim, a to jsem chtela svazek poridit
Diky!!!
MP Marge zas jako když ho někam zavěsíš, tak by to mohle bejt v pohodě, mně z toho nikdy nic na zem nespadlo, jmelí máme i s kočkou
MP Marge jo a vánoční hvězda je taky jedovatá, ale prej ne smrtelně...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.