Tak Betty Nakonec jsem si ji vlastne nasla sama.
Ale je to zde vtipne.
KDO v debate o pokryvkach hlavy zvitezi v poctu ziskanych srdicek? ![]()
Tak Betty Nakonec jsem si ji vlastne nasla sama.
Ale je to zde vtipne.
KDO v debate o pokryvkach hlavy zvitezi v poctu ziskanych srdicek? ![]()
Nevíte někdo kde ještě prodávaj Egyptian Magic krém kromě Ingredients? Tam jsou protivný, že už minule jsem ho kupovala na Alze ale už ho tam nevedou.
Nerozumí tady někdo Xboxu??
Mame Xbox One X a koupila jsem hru Kinnect Sports Rivals, ale nevim, jestli jeste nebude nutné ten Kinnect dokoupit, tyhle nové konzole ho prý už nemají? Díky :)
Tulipe Jo, bez snímače (kinnectu) si to nezahrajete.
Mutziputzi Co Sephora??
Tulipe ja vloni- potrebujete i ten kinnect
tina maj, ale 30ml za 490,-, to ať si strčí někam![]()
Mutziputzi aha, já nevím, jak se to cenově pohybuje, jen že jsem ho tam zahlídla. A jakej vlastně je? Ptám se teda asi blbě, když ho sháníš?
tina Já si ho kupuju vždycky na zimu, hodně mastnej, ale příjemnej, používám ho i místo rozjasňovače, co mi zbyde na rukou napatlám do vlasů, takovej čistej přírodní mi přijde.
Mutziputzi To je něco jako kdysi, ale teda fakt už je to 20 let snad, měl Oriflame nějaký "zázračný kelímek", tuším že na rozpraskaný rty to někomu zabíralo a tak..propolis a spol?
stes No ale ten Oriflame bylo ňáký ropný svinstvo ne? Obyč laciná vazelína, tohle je fakt přírodní, teda myslim, já složení nezkoumám příliš
Mutziputzi taky myslim, že ten oriflame je vazelína nějak navoněná, myslim růží. Ještě Lush má nějakej takovej podobnej zázrak
Potrefenáhusa Když já mám k Lush takovou ňákou averzi no...
Potrefenáhusa Mutziputzi No já nevím, nikdy jsem to neměla, ale vím, co si to kdysi dávno kolegyně objednávaly, takový malej růžovej kelímek. Já bych potřebovala něco na rty, mám je vysušený a klasický balzámy, tyčinky a spol. nepomáhá, štve mě, jak mi rtěnky lezou do těch rýh. Takže možná ani ne vysušený, jako nehladký a hledám, čím to zacelit. Zase nánosy čehokoliv nesnesu.
Mutziputzi já ne, ale před Vánocema bych tam nešla
Potrefenáhusa tak zázrak vyprodanej
stes já teda na pusu jsem za celej život nenašla nic lepšího než modrý Labello
Mutziputzi no já dřív klasickej jelení lůj. Tak ho zkusím, mně se všechny možný "loje" válejí všude ve velkým, tenhle možná taky v nějaký kapse bude
Mutziputzi šiš, mně to někam zmizelo, kde jsem doporučovala modrý labello nebo takovej ten obyč českej jelení luj
stes Ja používam pomádu Alverde z DM a cukrový peeling na pery z Lush. Všetky tie Labellá, Nivey, vajíčka, Eos a pod na mňa fungujú tak, že čím viac ich používam tým suchšie pery. Čítala som dobré recenzie na balzamy z Lush ale má to nepraktické balenie a ja sa nechcem patlať v kelímku. A Burts bees má takisto dobré pomády ktoré nevysušujú.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.